Home » , » VALTOS - Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CULT ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΩΝ 80s.

VALTOS - Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CULT ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΩΝ 80s.

Written By VALTOS on Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:02 π.μ.


Απόγευμα καθημερινής στο σπιτι και αποφασίζεις να δεις τηλεόραση , πέφτεις πάνω στην ταινία Ρόδα τσάντα και κοπάνα , βγαλμένη από την «χρυσή» εποχή της βιντεοκασέτας , ταινίες που απεικονίζουν μια περίοδο μεταμόρφωσης της Ελληνικής κοινωνίας (προς το χειρότερο ;) και έχουν χαρακτηριστεί ως cult.
Παρατηρείς πως στην διάρκεια της ταινίας ακούγονται αρκετά «μπιμπ» σε λέξεις όπως «βυζάκια» «τσογλάνι» «μαλάκας» κ.ο.κ. ενώ αρκετές σκηνές κόβονται τελείως.


Μπράβο ΕΣΡ έκανες την δουλειά σου σε μια κοινωνία που το μαλάκας ακούγεται από παιδιά του δημοτικού , την ώρα που το συνολικό επίπεδο της Ελληνικής τηλεόρασης και Ραδιοφώνου θυμίζει Τρούμπα , στα πρωιναδικα γίνεται της ιερόδουλης το κάγκελο ,στο ιντερνέτ τα παιδιά μπορούν να δουν πορνό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ενώ σελίδες παιδοφιλίας είναι σχεδόν ελεύθερες , σε μια περίοδο που η βουλή θυμίζει πολλές φορές μπουρδέλο (συγγνώμη οίκο ανοχής) εμείς έχουμε έναν οργανισμό (ΕΣΡ) που αποφάσισε να λογοκρίνει την λέξη βυζιά!!! Αν αυτό δεν είναι η επίτομη της υποκρισίας τι αλήθεια είναι;
Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger