Home » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ

Written By VALTOS on Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 | 5:58 μ.μ.

Φώτο απο xronika.blogspot
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Π. Γκυρίνη είχαν σήμερα μέλη της επιτροπής ενάντια στο κλείσιμο της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ τμήμα βλαβών) σε συνέχεια των αντιδράσεων για την ερημοποίηση του Δήμου μας.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν τα μέλη της επιτροπής κ. Αντωνίου Χ. , ο κ. Ουσταμπασίδης Γ. και η κ. Μουσκεφτάρα Α. καθώς και ο εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων κ. Βαλαβάνης Σ.
Έγινε ενημέρωση  του δημάρχου για τις επιπτώσεις από το κλείσιμο του γραφείου βλαβών άλλα και του γραφείου εξυπηρέτησης πολιτών με δεκάδες πολίτες να είναι αναγκασμένοι να επισκέπτονται την Βέροια για την επίλυση των προβλημάτων και τους κινδύνους από ενδεχόμενες βλάβες στο δίκτυο  καθώς και στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα με το γραφείο να είναι ανοιχτό αλλά χωρίς προσωπικό (δείτε εδώ) ενώ έγινε αναφορά και στην δυνατότητα λειτουργίας του γραφείου εξυπηρέτησης καταναλωτών καθώς το κόστος των υπαλλήλων μπορεί να υπερκαλυφτεί από την παρακράτηση που γίνεται αυτή την στιγμή στα σημεία εξόφλησης των λογαριασμών και ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.


Αποφασίστηκε η λήψη ασφαλιστικών μέτρων από τον Δήμο , η πίεση για την στελέχωση του γραφείου από τεχνικό προσωπικό που επιθυμεί την μετάθεση στην Ημαθία και η παράσταση στο προϊστάμενο ΔΕΔΔΗΕ στην Βέροια.

Δειτε βίντεο απο την συνάντηση εδω
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger