Home » , , » ΦΙΛΟΙ BLOGGERS ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ…..ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ COPY PASTE.

ΦΙΛΟΙ BLOGGERS ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ…..ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ COPY PASTE.

Written By VALTOS on Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 | 11:16 π.μ.

Φίλοι bloggers και δημοσιογράφοι του ηλεκτρονικού τύπου από την Αλεξάνδρεια , στην περιοχή έχουμε ένα μεγάλο και αρκετά αξιόλογο αριθμό ηλεκτρονικών σελίδων και blogs που συμβάλουν στην σφαιρική ενημέρωση των πολιτών πράγμα πολύ ευχάριστο.
Ο επαγγελματισμός και η ταχεία μετάδοση των ειδήσεων της περιοχής έχουν δημιουργήσει σχολή χωρίς πάντως να λείπουν και ορισμένα «άσχημα» φαινόμενα κάτι όμως που δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο της πόλης μας.
Ο λόγος που γράφω την «επιστολή» είναι γιατί το τελευταίο διάστημα ολοένα και μεγαλώνει ο αριθμός των site της περιοχής που δεν επιτρέπουν την αντιγραφή των αναρτήσεων τους , θεμιτό θα πει κάποιος  καθώς για πολλούς το blogging έχει αποκτήσει βιοποριστική ενασχόληση ενώ το φαινόμενο της κλοπής ειδήσεων και άρθρων ακόμα και από μεγάλα site χωρίς την αναφορά πηγής και τον κατάλληλο σύνδεσμο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Το οξύμωρο βέβαια είναι πως οι περισσότεροι αν όχι όλοι χρησιμοποιούμε τον τρόπο αυτό κατά κόρων για την μετάδοση ειδήσεων που δεν αφορούν την περιοχή μας.
Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις ορισμένοι «ξεχνάτε» να δημοσιεύσετε την πηγή !!!!
Θα σας καλούσα να αναλογιστείτε αν η δύναμη του διαδικτύου που μας προσφέρει την δυνατότητα να γράφουμε δημόσια ήταν ίδια στην περίπτωση που η πρακτική αυτή εφαρμόζονταν από όλες τις ιστοσελίδες παγκοσμίως.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Σ. Μίχος.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger