Home » » Η 1η υπόσχεση της νέας κυβέρνησης που έγινε πράξη- ΞΗΛΩΣΑΝ τα κάγκελα στη Βουλή!

Η 1η υπόσχεση της νέας κυβέρνησης που έγινε πράξη- ΞΗΛΩΣΑΝ τα κάγκελα στη Βουλή!

Written By Noula on Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 | 11:10 π.μ.



Εφυγαν μετά από δυο χρόνια τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη τα κάγκελα .Τότε είχαν τοποθετηθεί για “λόγους ασφαλείας” με αφορμή των επαναλαμβανόμενων διαδηλώσεων από τους πολίτες κατά των μνημονίων .Σήμερα το πρωί σε δηλώσεις τους στο Mega ο αναπληρωτής Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης είπε ότι θα προτείνει να φύγουν τα κάγκελα και εξήγησε “«Δηλαδή η Δημοκρατία φοβάται τον λαό; Ο συμβολισμός είναι αναγκαίος, δεν λύνει κανένα πρόβλημα ασφάλειας, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι δεν φοβόμαστε τον λαό», διευκρίνισε ο κ. Πανούσης.
Λίγο πριν τις 12 τα κάγκελα έφυγαν .

Ο κ. Πανούσης αναφερόμενος στην αστυνομία, σημείωσε πως έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί της και πως γνωρίζει τις απόψεις της. «Η επιλογή μου στηρίχθηκε στην καλή σχέση με την αστυνομία και έγινε δεκτή θετικά», τόνισε.

«Πρέπει να συμφιλιώσουμε την αστυνομία με τον πολίτη», υπογράμμισε ο κ. Πανούσης, ενώ σε ερώτηση για τις κλούβες στα Εξάρχεια παρατήρησε: «Δεν μπορεί να αισθάνεται κανείς ότι κάθε εκατό μέτρα υπάρχει κλούβα…».
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger