Home » » Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ Ι.Χ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟ)

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ Ι.Χ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟ)

Written By VALTOS on Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 | 7:48 μ.μ.

ο Κώστας Κρεμμύδας στο Μονακό 

Πολλοί είναι αυτοί που τον γνωρίζουν ως φανατικό φίλαθλο του Ολυμπιακού στην Αλεξάνδρεια , αυτό που δεν γνωρίζουν όλοι είναι πως αποτελεί μοναδικό ίσως φαινόμενο πανελληνίως και αυτό γιατί έχει «γράψει» με Ι.Χ δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα για την αγαπημένη του ομάδα σε όλη την Ευρώπη.
Ο λόγος για τον Κώστα Κρεμμύδα συνταξιούχο αστυνομικό από την Αλεξάνδρεια , τον συναντήσαμε την Κυριακή ημέρα του μεγάλου ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο καφέ TEXAS στην Αλεξάνδρεια.
Χαμογελαστός και με αστείρευτη όρεξη για την διήγηση των ταξιδιών του ξεκινήσαμε την κουβέντα μας.

με φίλους στην Ιταλία

Ο Ολυμπιακός είναι απλά η αφορμή για την εκπλήρωση της μεγάλης του αγάπης , τα ταξίδια αλλά και την ιστορία λέει ο κ. Κρεμμύδας
Η πρώτη ερώτηση όπως είναι φυσικό είναι το πώς έγινε Ολυμπιακός.
Από ένα αυτοκόλλητο σε μια γκοφρέτα το 1966 , βγήκε ο παίκτης του ΟΣΦΠ Αγανιάν , αν έβγαινε ο Δομάζος θα ήμουν Παναθηναϊκός ομολογεί.
Το πρώτο ταξίδι για τον ΟΣΦΠ ήρθε το '87 , είχε προηγηθεί πολλά χρόνια πριν το πρώτο ταξίδι με ένα autobianchi για τα μάτια μιας γυναίκας.
Λισσαβόνα λοιπόν για το ματς Μπενφίκα – Ολυμπιακός με δύο φίλους έναν Παοκτσή και έναν Παναθηναϊκό , 1-0 το αποτέλεσμα αλλά προκριθήκαμε στον επαναληπτικό με 2 γκολ του Αναστόπουλου.

4.800 χιλιόμετρα για να πάει αλλά ο γυρισμός περιλάμβανε όπως συνηθίζει και άλλες επισκέψεις σε ευρωπαϊκές χώρες  , Πόρτο , Γκιμαράες από εκεί Ισπανία και Λα Κορούνια , δεν είναι πολλά τα χιλιόμετρα μας λέει ενώ σοκάρει με το μνημονικό του.
Το ταξίδι στο Τροντχάιμ ήταν το καλύτερο παρά το άσχημο για τον Ολυμπιακό αποτέλεσμα (5-1) , αυτό και το ταξίδι στο Λονδίνο με την Αρσεναλ όπου και πάλι έχασε ο ΟΣΦΠ με 2-0..
Ο Κώστας Κρεμμύδας έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 20 ταξίδια στην Ευρώπη για την αγαπημένη του ομάδα , το Toyota Carina και καλή συντροφιά φίλων αρκούν για να ξεκινήσει να γράφει χιλιόμετρα.
Από πλευρά αποτελέσματος δεν ξεχνά την ανατροπή μέσα στο Πόρτο από 2-0 στο ’85 σε 2-2 και πρόκριση.
Αγνός φίλαθλος του Ολυμπιακού αλλά και της Α.Ε Αλεξάνδρειας για πολλά χρόνια , τώρα περιμένει την άνοδο για να επανέλθει.
Έχει ταξιδέψει στο ιστορικό 1-1 της Αλεξάνδρειας μέσα στην Ν. Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ αλλά του έχει μείνει ένα περιστατικό που επιμένει να καταγραφεί.
3 Μαρτίου 1986 Γ’ Εθνική Θήβα – Αλεξάνδρεια στο γήπεδο Μεγάρων λόγο τιμωρίας της Θήβας.
Στο γήπεδο 1.000 Θηβαίοι και ο Κώστας με κασκόλ της Αλεξάνδρειας σε μια άκρη , φάουλ για την Αλεξάνδρεια στο 88’ , σέντρα του Κούντζα Θ. κεφαλιά του Λέκκα που αφιερώνει το γκολ στον Κώστα Κρεμμύδα , από την χαρά του ταξιδεύει μέχρι το Μανιάκι Μεσσηνίας να δει τα κόκαλα του Παπαφλέσσα !!!!
με το "θρυλικο" opel kadett
Ο Κώστας Κρεμμύδας έχει ταξιδέψει με Ι.Χ από Αιθιοπία μέχρι τα βάθη της Ασίας για να επαναλάβει την διαδρομή του Μέγα Αλέξανδρου , ελπίζουμε σύντομα να κάνουμε ένα ρεπορτάζ για τα μη οπαδικά ταξίδια του καθώς τα όσα έχει να μας διηγηθεί είναι άκρως ενδιαφέροντα.
Για το προχθεσινό ντέρμπι η πρόβλεψή του ήταν 1-1 και όπως ξέρουμε δεν αποδείχτηκε προφητικός , μπορεί να τον ζηλεύω για τα απίστευτα ταξίδια του αλλά ως Παναθηναϊκός δεν μπορώ παρά να τον πειράξω για το προχθεσινό αποτέλεσμα.


Keep driving φίλε Κώστα..




τα εντυπωσιακά προστατευτικά για τα κύματα
 στην Ολλανδία

Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger