Home » » ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΕΩΝ; ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΕΩΝ; ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Written By VALTOS on Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 | 7:44 μ.μ.


Πολλά και σημαντικά θέματα είχε το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο στην Αλεξάνδρεια , σε δύο απο αυτά αναφέρθηκε ο Γραμματέας του Δ.Σ Γιώργος Σπυρίδης που πρότεινε την τοποθέτηση σηματοδοτών στην 28η Οκτωβρίου ενώ αναρωτήθηκε τι έχει κάνει ο Δήμος για την είσπραξη χρεών απο μεγαλοοφειλέτες ορισμένοι εκ των οποίων δεν έχουν πληρώσει ποτέ νοίκι.

δείτε τα σχετικά βίντεο






Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Παρακολούθησα την τοποθέτηση του Γιώργου Σπυρίδη. Ήταν συγκεκριμένος στα θέματα που έθιξε. Οι απαντήσεις όμως του Δημάρχου ήταν μετεωρολογικό δελτίο. Οι κουτοπονηριές του σπάνε κόκαλα. Κάποιος να του πεί ότι τον ΕΝΦΙΑ το έβαλε ο Σαμαράς που εκείνος υποστηρίζει . Όσο για τα ανείσπραχτα που είναι πολύ σοβαρό θέμα για τα οικονομικά του Δήμου, θα πρέπει να υπάρξει σοβαρή αντιμετώπιση για να υπάρξει αποτέλεσμα. Είναι άλλο να μην έχεις να πληρώσεις, κα ι άλλο να βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και να κάνεις το κορόιδο , η και να συναλλάσσεσαι προεκλογικά, η μετεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους. Και ο νοών νοείτο!! Η θέση του Αντιδημάρχου Αλεξόπουλου ήταν νομίζω ξεκάθαρη. Μένη να δούμε να υλοποιείται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger