Home » » ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΑΣ ΣΤΟ PELLA TV ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΑΣ ΣΤΟ PELLA TV ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Written By VALTOS on Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 | 9:29 π.μ.


Στην εκπομπή ΜΕ ΑΠΟΨΗ του pella tv φιλοξενήθηκαν οι κ. Σπυρίδης Γ. και Χ. Αλευράς ενώ απο την παράταξη Δημητριάδη δεν υπήρξε ανταπόκριση στο κάλεσμα της εκπομπής στην Αντιπολίτευση του Δημου Αλεξάνδρειας για τα προβλήματα της περιοχής.



        
Share this article :

3 σχόλια:

  1. Η απουσία τις Αντιπολίτευσης του Δημητριάδη από την συζήτηση, δείχνει φανερά ότι υπάρχει συμπαιγνία με την Διοίκηση Γκυρίνη. Για μία ακόμη πενταετία ο Δήμος μας θα βρίσκεται σε νάρκωση. Τα όσα προεκλογικά είχε εξαγγείλει περί διαφάνειας, περί αποκαλύψεων διαφόρων παρανομιών, περί εκλογής Συμπαραστάτη του Δημότη, περί συνελεύσεων των πολιτών, και ένα σωρό ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ απεδείχθησαν παραμύθια τις χαλιμάς!! Όμως ο Γκυρίνης κατάφερε να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών, και για τους πολίτες να καταγράφεται ακόμη μία αποτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς που ψηφήσατε Γκυρίνη, τι νομίζατε ότι ψωνίσατε από σβέρκο? Δεν ξέρατε ,δεν ρωτούσατε? Τώρα μην διαμαρτύρεστε ,μετά από την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Τι κάνατε? Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger