Home » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΒΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΒΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Written By VALTOS on Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 | 2:57 μ.μ.


Συνεδριάζει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 κι ώρα 20:00 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου σε έκτακτη συνεδρίαση με τέσσερα (4) θέματα ημερησίας διάταξης.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου και χρήζουν άμεσης συζήτησης και λήψης σχετικών αποφάσεων

Ακολουθεί η λίστα των θεμάτων που θα συζητηθούν:
1. Συζήτηση-Ενημέρωση αναφορικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΦΕΚ 41/20-04-2015,Τεύχος Α΄)
2. Tροποποίηση της υπ’ αριθ. 147/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου
3. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας με κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση του «Κληροδοτήματος Κων/νου Τσαρούχη»
4. Λήψη απόφασης για την αγορά ή μη 11 δίκυκλων οχημάτων (μηχανάκια) από το ελεύθερο εμπόριο, για τη μετακίνηση των υδρονομέων, λόγω επείγουσας χρήσης νερού για σπορά βαμβακιού-προώθησή της στον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης για λήψη απαιτούμενης έγκρισης.



O ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μπρουσκέλης Νικόλαος
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Μετά τη χθεσινή απουσία του, νοιώθω πλέον ντροπή που ψήφισα τον Σπυρίδη στο ονομα της αλλαγής στο δήμο,(αφου οι αλλοι δυο ειναι ιδιοι και απαράλλαχτοι), αγνοώντας μάλιστα την προβληματική παρουσία του στα συμβούλια με τα συνεχόμενα παρών του και φυσικά το χάος που μας χωρίζει πολιτικά. Απαράδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger