Home » » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Written By VALTOS on Κυριακή, 5 Απριλίου 2015 | 9:28 μ.μ.


Το Σάββατο 4/4, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Βουλευτών Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ , Φρόσως Καρασαρλίδου και Γιώργου Ουρσουζίδη με το Δήμαρχο Π.Γκυρίνη.

Στη σύσκεψη που σκοπό είχε τη καταγραφή των προβλημάτων του Δήμου και της περιοχής συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Μπρουσκέλης ,ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σπυρίδης,ο Αναπλ.Συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου και ο Στέργιος Μίχος από το Συντονιστικό της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας.

Στην εποικοδομητική συζήτηση που επακολούθησε ,τέθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και προτάθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυσή τους.

 Τα τρία μεγάλα έργα (κολυμβητήριο , ανάπλαση πλατείας Αμπελοτοπίων, περιαστικός ποδηλατόδρομος) τα οποία τελούν σε προσυμβασιακή κατάσταση αλλά έχουν παγώσει ,ο ΧΑΔΑ Νησελίου , οι ελλείψεις σε προσωπικό , τα έργα οδοποιίας , οι δομές υγείας , η ολοκλήρωση του Πνευματικό κέντρου ,η αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου καθώς και μια σειρά ζητημάτων καταδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Αλεξάνδρειας όπως και οι περισσότεροι ΟΤΑ στα χρόνια των μνημονίων.

Οι Βουλευτές υποσχέθηκαν πως θα συμβάλουν με κάθε μέσο για την επίλυση των προβλημάτων ενώ για ορισμένα από αυτά όπως η στελέχωση των εποχικών θέσεων αλλά και η κάλυψη των οργανικών θέσεων σε δομές υγείας αναμένεται η επίλυση τους μέσο σχετικών προγραμμάτων και νομοσχεδίων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τέλος συμφωνήθηκε οι συναντήσεις αυτές να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να υπάρχει διάλογος ,ενημέρωση και συντονισμός προσπαθειών βουλευτών και Δημοτικής Αρχής για την επίλυση των τοπικών ζητημάτων.
Share this article :

2 σχόλια:

  1. Να τον χαίρεστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σημερινός Δήμαρχος εκτός των άλλων αμαρτημάτων ξεπέρασε τα όρια του φαρισαϊσμού. Προεκλογικά μιλούσε για αξιοκρατία πάταξη του ρουσφετιού και ένα κάρο ψευτιές για αρπάξει την ψήφο των πολιτών. Και το πέτυχε. Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο γίνεται η πρόσληψη των δήθεν υδρονομέων . Φυσικά με κομματικά και πελατειακά κριτήρια. Το ποιο φοβερό είναι ότι προσλαμβάνετε ως υδρονομέας ο κουνιάδος Βουλευτού τις περιοχής μας, καταγόμενος και διαμένων στο Παλαιοχώρι, και τοποθετείται ως υδρονομέας στην Μελίκη!!!!! Ντροπή στο Δήμαρχο και στον Αντιδήμαρχο Μελίκης. Ο εκπρόσωπος μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Γιώργος Σπυρίδης οφείλει να πάρει θέση!!! Υπάρχουν και φτωχά παιδιά και στην Μελίκη, δεν χρειάζεται να πάνε να μας φέρουν τον Διονύση από το Παλαιοχώρι.Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger