Home » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 1ου& 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 1ου& 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

Written By VALTOS on Σάββατο 30 Μαΐου 2015 | 11:37 π.μ.


Τεράστια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το 1ο & 5ο Δημοτικό σχολείο Αλεξάνδρειας και έχουν φέρει τους γονείς στα όρια τους.
Οι τουαλέτες του σχολείου είναι μη επισκέψιμες για τα παιδιά , επικίνδυνες ρίζες δέντρων στον αύλειο χώρο του σχολείου ενώ το αλεξικέραυνο που κλάπηκε πριν καιρό δεν έχει αντικατασταθεί.
Παρόμοια εικόνα με αυτή που κυριαρχεί και στα περισσότερα σχολεία της χώρας και έρχεται να μας θυμίσει την χρησιμότητα των σχολικών φυλάκων που ήδη άρχισαν να επιστρέφουν σε πολλούς δήμους της χώρας αλλά όχι στον Δήμο μας.
Σχολικοί φύλακες που κόστιζαν στον κρατικό προϋπολογισμό πολύ λιγότερα από τις ζημιές που απέτρεπαν στα σχολικά κτήρια και εγκαταστάσεις.

Σε όλα τα παραπάνω ο Δήμος Αλεξάνδρειας σφυρίζει αδιάφορα ενώ η φημολογούμενη απόφαση για χρήση του χώρου του 1ου Δημοτικού σχολείου ως χώρου για το πανηγύρι της Αλεξάνδρειας εξοργίζει πολλούς γονείς που φοβούνται πως θα υπάρξουν καταστροφές που δεν θα αποκατασταθούν.

Θα επανέλθουμε στο θέμα με ολοκληρωμένο ρεπορτάζ σε μια προσπάθεια διαφύλαξης των χώρων που εκπαιδεύονται οι επόμενες γενιές της χώρας.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger