Home » » ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 8η ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 8η ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Written By VALTOS on Κυριακή 10 Μαΐου 2015 | 4:59 μ.μ.



Με επιτυχία διοργανώθηκε η 8η ποδηλατοπορεία στην Αλεξάνδρεια από την Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τον σύλλογο Αθλητισμός Φύση Πολιτισμός και το sos τροχαία εγκλήματα καθώς και την συμμετοχή της Ένωσης για τα δικαιώματα πεζών από την Θεσσαλονίκη.
Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες πραγματοποίησαν μια συμβολική βόλτα μέσα στην πόλη ενώ τα μέλη της Ομάδας Δράσης και Αλληλεγγύης μοίρασαν ενημερωτικό υλικό για τις διαβάσεις στην πόλη μας και τα τροχαία , έβαψαν τις διαβάσεις και έπαιξαν με τους μικρούς φίλους επιδαπέδια παιχνίδια στον δρόμο.
Συγκεντρώθηκαν υπογραφές από την ΟΜΑΔΑ που θα κατατεθούν στο Δ.Σ με αίτημα την πεζοδρόμηση της Βετσοπούλου από το ύψος της Τ. Γεωργούλη τις Κυριακές του καλοκαιριού από τις 20:00 έως και τις 24:00.

Ταυτόχρονα φυτεύτηκαν λουλούδια προσφορά των Παιδιών της Άνοιξης μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο στην μνήμη όσων έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο.
Μια καθόλα πετυχημένη δράση με σκοπό την ευαισθητοποίηση των οδηγών στο θέμα των διαβάσεων και την διεκδίκηση χώρου για πεζούς και ποδηλάτες με την δημιουργία ποδηλατοδρόμων , δρόμων πεζοπορίας , θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων αλλά και την απομάκρυνση όλων των εμποδίων από τα πεζοδρόμια.
























































Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger