Home » » ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Σ. ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Σ. ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Written By VALTOS on Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 | 9:50 μ.μ.


Συνέντευξη στον www.opolitis.gr παραχώρησε ο  Προέδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος.
Ο κ. Δελιόπουλος ειναι απο τους νέους ανθρώπους στην Δημοτική αρχή που ξεχώριζει με την εως τώρα παρουσία του ως πρόεδρος στην Κοινοφελή επιχείρηση του Δήμου.

Ο Στέφανος Δελιόπουλος είναι ένας νέος δημοτικός σύμβουλος, που δεν είχε ασχοληθεί ξανά με τα κοινά. Ως εκ τούτου η εκλογή του στις πρώτες θέσεις του συνδυασμού του ήταν μια από τις εκπλήξεις των εκλογών του περασμένου Μαϊου. Ευχάριστες εκπλήξεις θα πρόσθετα.

Άφθαρτος και ορεξάτος για δουλειά ο Στέφανος Δελιόπουλος έχει αναλάβει ως πρόεδρος, τη διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας (ΚΕΔΑ). Μιας επιχείρησης με πολλές αρμοδιότητες και πολλούς τομείς ευθύνης, σε μια περίοδο δύσκολη, με στενά οικονομικά και πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν...
Τον συναντήσαμε το περασμένο Σάββατο για να συζητήσουμε μαζί του την πορεία της Δημοτικής Επιχείρησης, το έργο που κάνει και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

- Κύριε Δελιόπουλε, έχετε αναλάβει μια Επιχείρηση με πολλές αρμοδιότητες που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει. Πέραν βέβαια της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου και της διοργάνωσης των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού. Ποιές είναι αυτές;

Καλημέρα κύριε Σουρλόπουλε. Πραγματικά η ΚΕΔΑ έχει ένα πολύ μεγάλο φάσμα αρμοδιοτήτων. Κατ'αρχήν έχει 50 – 60 πολιτιστικούς συλλόγους, τους οποίους οφείλει να στηρίζει κατά το δυνατόν. Έχει έναν Βρεφονηπιακό Σταθμό στο Σκυλίτσι, τα δύο κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, το Κέντρο Στήριξης Ρομά το οποίο παρέχει μεγάλο κοινωνικό έργο, το Κολυμβητήριο, τη Φιλαρμονική, τις χορωδίες, τα Προγράμματα Μαζικού αθλητισμού και τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις.

Ποιές είναι οι πηγές χρηματοδότησης της Επιχείρησης;

Η ΚΕΔΑ χρηματοδοτείται με 600.000 ευρώ το χρόνο από το Δήμο Αλεξάνδρειας. Από αυτά τα χρήματα όμως μόνο οι μισθοδοσίες του προσωπικού ανέρχονται σε 550.000 ευρώ. Πώς λοιπόν τα βάζουμε πέρα;
Με επιδοτούμενα προγράμματα. Το Κέντρο Στήριξης ΡΟΜΑ είναι επιδοτούμενο, τα προγράμματα Μαζικού αθλητισμού επιδοτούμενα, τα ΚΔΑΠ το ίδιο.
Μέχρι στιγμής μάλιστα υπήρχε μια ικανοποιητική ροή χρηματοδότησης. Τώρα όμως, όλα έχουν παγώσει. Τηλεφωνώ στα Υπουργεία και μου λένε να αναμένω...

- Σε ποια κατάσταση βρήκατε την ΚΕΔΑ όταν αναλάβατε επισήμως της Δημοτική επιχείρηση πριν 9 μήνες;

Κατ’αρχήν κύριε Σουρλόπουλε οφείλω να ομολογήσω ότι όταν ανέλαβα ήμουν άπειρος και δεν γνώριζα πολλά πράγματα. Με τον καιρό όμως και με αρκετή δουλειά σχημάτισα μια άποψη. Όλη η παθογένεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης προέρχεται από την συνένωση των πρώην Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Από εκεί προέρχονται όλα τα χρέη της επιχείρησης που ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια. Πέντε με έξι εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια κάποια από αυτά διαγράφηκαν, σε σε κάποια άλλα μπήκε εγγυητής ο Δήμος Αλεξάνδρειας. Παρ'όλ'αυτά προκύπτουν συνέχεια προβλήματα.

- Δηλαδή;
Να σας αναφέρω ένα πρόβλημα που προέκυψε τελευταία και το οποίο καθυστερεί την χρηματοδότηση της ΚΕΔΑ από το Δήμο. Έρχεται πριν λίγο καιρό το ελεγκτικό Συνέδριο και βλέπει πως η ΚΕΔΑ οφείλει στο Δήμο 162.000 ευρώ. Προκειμένου να πληρώσουμε αυτά τα χρήματα στο Δήμο πήγαμε να μπούμε στη ρύθμιση των εκατό δόσεων. Μας το αρνήθηκαν όμως λέγοντας ότι πρέπει να πληρώσουμε το ποσό εφάπαξ.

- Από πού προέρχονται αυτές οι οφειλές;

Αυτά τα 162.000 ευρώ προέρχονται από την πρώην Δημοτική Επιχείρηση Αντιγονιδών. Πρόκειται για χρήματα τα οποία εισέπραττε από τέλη άρδευσης των πολιτών αλλά ποτέ δεν είχαν αποδοθεί στο Δήμο.

Πού πήγαν αυτά τα χρήματα; Ζητήσατε εξηγήσεις;

Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό, να ξέρω που πήγαν. Εμένα μου παρουσιάζεται ότι αυτά τα χρήματα τα είχε η πρώην Δημοτική επιχείρηση Αντιγονιδών και έπρεπε να τα είχε αποδώσει στο Δήμο. Τώρα εμείς καλούμαστε να τα πληρώσουμε. Και θα τα πληρώσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και η ΔΕΥΑΑΛ.
Άλλωστε εγώ και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ ως πρόεδροι Νομικών Προσώπων έχουμε βάλει το προσωπικό μας ΑΦΜ και παίζουμε το κεφάλι μας. Δεν σας κρύβω κύριε Σουρλόπουλε ότι κάθε 10 του μηνός αγχώνομαι γιατί τραβιούνται χρήματα από την ΕΕΤΑ για τη μισθοδοσία. Αν δεν υπάρχουν θα έχω πρόβλημα εγώ και θα τραβιέμαι εγώ.
Η χρηματοδότηση της ΚΕΔΑ είναι συγκεκριμένη. Είναι τα 600.000 ευρώ από το Δήμο και 200 με 300 χιλιάδες ευρώ από τα προγράμματα. Εγώ προσπαθώ να τα διαχειριστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να είναι εξασφαλισμένες οι μισθοδοσίες 550.000 ευρώ περίπου και με τα υπόλοιπα να γίνονται όλα τα άλλα. Πολιτιστικές εκδηλώσεις, παροχές, μερεμέτια, κατασκευές κλπ.

- Τα οικονομικά όπως τα παρουσιάζετε είναι στενά, όπως είναι στενά και παντού. Κάνατε κάποιες περικοπές;

Πολλές. Να σας αναφέρω πρώτα τη Φιλαρμονική και τη Χορωδία. Η Χορωδία αποτελείται από τον πιανίστα και τον μαέστρο. Η Φιλαρμονική από ένα καθηγητή. Όλοι αυτοί έπαιρναν μέχρι τώρα μικτές αποδοχές 12.300 ευρώ. 10.000 καθαρά και 2.300 οι κρατήσεις. Και οι τρεις κόστιζαν στην ΚΕΔΑ 37.000 ευρώ. Παλιότερα μάλιστα έφθαναν να παίρνουν 22.000 ευρώ περίπου ο καθένας.
Εγώ μίλησα με τους Καθηγητές και τους μαέστρους και τους έδωσα να καταλάβουν ότι δεν έχουμε τις δυνατότητες που υπήρχαν παλιότερα. Κατάφερα τελικά και μείωσα τις αποδοχές τους από 37.000 ευρώ στα 17.000 ευρώ.
Οφείλω όμως να πω ότι η Χορωδία πάει καλά. Αποτελείται από πολύ αξιόλογα άτομα που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εγώ δεν ήρθα για να τα διαλύσω όλα. Από την άλλη δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε σε κάποια πράγματα όπως παλιά. Η ανάγκη για εξορθολογισμό των οικονομικών είναι επιτακτική και πιστεύω ότι έγινε κατανοητή από όλους σχεδόν. Μόνο ο δάσκαλος της Φιλαρμονικής δεν δέχτηκε τη μείωση οπότε αναγκαστήκαμε να προβούμε στην αντικατάστασή του με ένα νέο άνθρωπο από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει πολύ όρεξη για δουλειά. Τον κ. Τσαούση.
Επίσης εντάξαμε μια κοπέλα που δούλευε στην Χορωδία της Μελίκης.

- Έχουν ακουστεί κατά καιρούς πολλά σχετικά με τα ταξίδια της Χορωδίας και το κόστος που επιβαρύνεται η ΚΕΔΑ. Τί ισχύει;

Να σας πώ τί συμβαίνει. Η Χορωδία είθισται να κάνει ένα ταξίδι το χρόνο. Φέτος είναι να πάνε στο Σάλσπουργκ. Για το ταξίδι αυτό το κόστος της διαμονής, και του φαγητού ανέρχεται στα 18.000 ευρώ συν τα μεταφορικά περίπου στις 5.000 ευρώ. Συνολικά δηλαδή το κόστος ανέρχεται στις 23.000 ευρώ. Εμείς στην ΚΕΔΑ στον προγραμματισμό που κάνουμε υπολογίζουμε όλο το ποσό των 23.000 ευρώ. Από αυτά όμως, τα 18.000 ευρώ, δηλαδή τη διαμονή και τη σίτιση τα επιστρέφουν στην ΚΕΔΑ οι χορωδοί. Στην ουσία η Δημοτική επιχείρηση βάζει μόνο τα μεταφορικά.

- Τα μεταφορικά όλων;

Τα μεταφορικά μόνο των Χορωδών. Αν μαζί με τους χορωδούς θέλουν να πάνε και οι σύζυγοι ή κάποιοι άλλοι πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος.
Να σας πω όμως το εξής. Η επιχορήγηση των μεταφορικών αποτελεί ένα κίνητρο για να συμμετάσχουν άτομα στη Χορωδία, η οποία ομολογουμένως προσφέρει έργο.

Με τη Φιλαρμονική τί γίνεται;

Με τη Φιλαρμονική και το νέο δάσκαλο που έχουμε προσλάβει κάνουμε μια καινούργια αρχή. Αυτή τη στιγμή, τα παιδιά που συμμετέχουν, έχουν τη δυνατότητα να μάθουν ένα μουσικό όργανο κάνοντας ακόμα και ιδιαίτερα μαθήματα σολφέζ. Κάτι που δεν γινόταν στο παρελθόν. Γι'αυτό και όταν ζητούνταν από τη Χορωδία η συνδρομή της φιλαρμονικής για να τους συνοδέψει σε κάποια τραγούδια, αυτό δεν ήταν δυνατόν. Δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν.
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν συμμετείχε η Φιλαρμονική στην περιφορά του Επιταφίου φέτος. Γιατί μετά την αποχώρηση του προηγούμενου δασκάλου έφυγαν κάποια παιδιά και δεν έβγαινε. Αυτά όμως θα αλλάξουν από εδώ και στο εξής. Η δέσμευση η δική μου και του νέου καθηγητή είναι ότι μέχρι την γιορτή της Παναγίας θα είμαστε έτοιμοι με νέα άτομα συν τα παλιά που θέλουν να συνεχίσουν.

- Έχει ακουστεί ότι υπήρξε πρόβλημα με τα όργανα της φιλαρμονικής. Τί ισχύει;

Δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα με κάποια όργανα που έλειπαν. Πήραμε κάποια τηλέφωνα και βρήκαμε κάποια από αυτά στα σπίτια των παιδιών που συμμετείχαν. Από εδώ και πέρα όμως γίνεται λεπτομερής καταγραφή, με κωδικούς, ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται και ποιός τα έχει.

- Η θεατρική ομάδα πώς πάει;

Η θεατρική ομάδα του Δήμου πάει πολύ καλά. Τόσο η Χρύσα Αντωνίου όσο και ο Οδυσσέας Γωνιάδης κάνουν εξαιρετική δουλειά. Η ομάδα αριθμεί περίπου 30 με 40 άτομα που είναι σταθερά και πέραν των θεατρικών έργων που ανεβάζουν είχαν πολύτιμη προσφορά και στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου. Εθελοντικά χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση για την ΚΕΔΑ. Για το λόγο αυτό δεσμεύτηκα ότι θα τους βοηθήσει η Δημοτική Επιχείρηση βάζοντας τα μεταφορικά, να συμμετάσχουν σε κάποιο θεατρικό φεστιβάλ ή κάτι παρόμοιο. Πρόκειται για ένα κίνητρο και μια επιβράβευση της προσφοράς τους χωρίς να έχει ιδιαίτερο κόστος για την δημοτική επιχείρηση.
Επίσης οφείλω να αναφέρω ότι πρόσφατα δημιουργήθηκε και θεατρική ομάδα στη Μελίκη με 70 περίπου άτομα, όπου θα πηγαίνει σε τακτά διαστήματα ο κ. Γωνιάδης για να τους κάνει μαθήματα.

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών Πολιτιστικών εκδηλώσεων καταρτίστηκε;

Είμαστε σε φάση συνεννοήσεων με τους μάνατζερ των καλλιτεχνών. Κατ'αρχήν η λογική μας είναι να καλύψουμε με εκδηλώσεις όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, όπως πέρυσι.
Επίσης προσπαθούμε να μειώσουμε όσο είναι δυνατόν το κόστος και να μην μπει η ΚΕΔΑ μέσα. Οι εποχές είναι δύσκολες και δεν μπορούμε να πάρουμε τα ρίσκα του παρελθόντος. Μέσα σ'αυτό το πλαίσιο μιλάμε με τους καλλιτέχνες και τους προτείνουμε να τους παραχωρήσουμε το δημοτικό αμφιθέατρο και να αναλάβουν αυτοί το ρίσκο να το γεμίσουν. Το μοναδικό κόστος που θα επιβαρυνθούμε εμείς είναι το ρεύμα.
Μιλήσαμε με το μάνατζερ του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος δέχτηκε και θα έρθει στην Αλεξάνδρεια στις 3 Ιουλίου. Ο ίδιος μάνατζερ εκπροσωπεί και την Άννα Βίσση η οποία ελπίζουμε να δεχτεί κι αυτή και να έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στην πόλη μας.
Κλείσαμε επίσης με τους BOYS AND NOISE στις 28 με 29 Αυγούστου, και τον Αγάθωνα στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Και οι δύο συναυλίες είναι χαμηλού προϋπολογισμού που ίσως να αφήσουν και κάποιο κέρδος για την ΚΕΔΑ.
Αυτή τη στιγμή μιλάμε με τον Μπάμπη Στόκα, από τους ΠΥΞ ΛΑΞ καθώς επίσης με τον Ζωιδάκη για τη διοργάνωση μιας κρητικής βραδιάς.
Επικοινωνήσαμε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Χαρούλη αλλά τα ποσά που ζητούν είναι πολύ υψηλά και δεν μπορούμε να βγούμε.
Έχουμε όμως κλείσει τέσσερις με πέντε θεατρικές παραστάσεις ενώ έχουμε αφήσει κάποιες ημερομηνίες ανοιχτές για τη θεατρική ομάδα του Δήμου καθώς επίσης και την ομάδα του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.
Νομίζω ότι είναι αρκετά δεδομένης της οικονομικής κατάστασης.


- Ο Θερινός Κινηματογράφος θα λειτουργήσει φέτος;

Θα λειτουργήσει κανονικά, όπως και πέρυσι από τις αρχές Ιουλίου. Είχαμε κάνει κάποιες σκέψεις να τον μεταφέρουμε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο αλλά τελικά δεν θα γίνει διότι απαιτείται να εκδώσουμε άδεια για το Αμφιθέατρο αποκλειστικής χρήσης ως θερινού κινηματογράφου. Κάτι που θα μας δημιουργούσε πρόβλημα με τις συναυλίες. Γι’αυτό θα λειτουργήσει στο χώρο που λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια.
Προσανατολιζόμαστε περισσότερο σε πιο ανάλαφρες ταινίες, κυρίως παιδικές, διότι η περσινή εμπειρία μας έδειξε ότι ο κινηματογράφος ήταν γεμάτος όταν έπαιζε παιδικά έργα. Δεν βγάλαμε ακόμα πρόγραμμα αλλά πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι και θα το ανακοινώσουμε.

- Πότε ξεκινάει το Κολυμβητήριο; Ενδιαφέρει πολλούς συμπολίτες μας.

Το Κολυμβητήριο θα ξεκινήσει στις 8 Ιουνίου. Θα μπορούσαμε να το ξεκινήσουμε και λίγο νωρίτερα αλλά για να ζεσταθεί το νερό 2-3 βαθμούς, χρειάζεται 500 ευρώ πετρέλαιο καθημερινά. Είναι πολλά τα χρήματα. Για να το ανοίξουμε δέκα μέρες νωρίτερα θα χρειαζόμασταν 5.000 ευρώ.

- Πόσο θα κοστίζει η μηνιαία κάρτα;

Το κόστος θα είναι το ίδιο με το περσινό. Δεν το αυξήσαμε. Θα είναι 30 ευρώ το άτομο ενώ παράλληλα θα υπάρχουν κάποιες εκπτώσεις για το δεύτερο και τρίτο παιδί μιας οικογένειας.
Για τετραμελής οικογένειες, μακροχρόνια άνεργους και κάποιες άλλες κοινωνικά ευπαθείς ομάδες θα είναι δωρεάν.

- Θα λειτουργήσει όπως πέρυσι, με τη συμμετοχή και ιδιωτικών συλλόγων;

Ναί. Το Κολυμβητήριο δούλευε καλά και είχε μια ικανοποιητική ροή. Θα συνεχίσουμε με τους συλλόγους, οι οποίοι θα έχουν την ίδια τιμή για τα μέλη τους και θα επιστρέφουν στην ΚΕΔΑ 12 ευρώ.

- Πόσοι άνθρωποι απασχολούνται στο Κολυμβητήριο;

Για τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου χρειάζονται πολλά άτομα. Απασχολούμε περίπου 5 με 6 Γυμναστές από τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού συν δύο ακόμα. Καθ'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του θα προσλάβουμε 3 Ναυαγοσώστες. Έχουμε νοσοκόμες, καθαρίστριες, διοικητικό προσωπικό.
Είναι ένα θέμα, στην σημερινή εποχή με την αδυναμία προσλήψεων αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σε λίγο θα προσλάβουμε κάποιους διμηνίτες ενώ προς το τέλος Μαϊου αναμένουμε να βγει προκήρυξη για την πρόσληψη 5μηνιτών.


Θα πάρουμε επίσης κάποιους γυμναστές με ειδίκευση σε ΑμΕΑ διότι φέτος προμηθευτήκαμε έναν ειδικό Ανελκυστήρα ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο Κολυμβητήρια και στους συμπολίτες μας με Ειδικές Ανάγκες.

- Πολύ σημαντικό!

Βέβαια. Πρόκειται για ένα αυτοκινούμενο μηχάνημα το οποίο θα παραλαμβάνει από τα αποδυτήρια το παιδί με κινητικά ή άλλα προβλήματα και θα το οδηγεί στην πισίνα, όπου αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού θα κατεβαίνει στο νερό. Το μηχάνημα κόστισε μόλις 8.500 ευρώ ένα κόστος πιστεύω μικρό για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

- Θα κάνετε αναψυκτήριο στο χώρο του Κολυμβηρηρίου;

Το αναψυκτήριο το κάνει ο Δήμος με τη δική μας παρότρυνση και βοήθεια. Θα δημιουργηθεί στο λυόμενο που πήραμε από την Ξεχασμένη.

- Δημιουργήθηκε ένα θέμα με τη μεταφορά αυτού του λυόμενου.

Κάποιοι από την Ξεχασμένη διαμαρτυρήθηκαν αλλά αδίκως. Το λυόμενο ήταν εκεί για χρόνια, εγκαταλελειμμένο και ρημαγμένο αποτελώντας εστία μόλυνσης. Δεν χρειαζόταν σε τίποτα. Εκτός των άλλων ανήκει στο Δήμο, ο ποίος μπορεί να το αξιοποιήσει όπου υπάρχει ανάγκη.
Αν σε κάποια στιγμή υπάρξει μια πραγματική ανάγκη στην Ξεχασμένη, είναι βέβαιο ότι ο δήμος θα τους παραχωρήσει κάποιο άλλο.


Τί άλλα σχέδια έχετε για το προσεχές μέλλον;

Μέσα στα σχέδιά μας είναι η ολοκλήρωση του ταρτάν του γηπέδου Αλεξάνδρειας καθώς επίσης και το σκέπαστρο του κλειστού γυμναστηρίου το οποίο μπάζει νερά.
Θέλουμε επίσης να βρούμε μια λύση για τα γήπεδα τένις τα οποία έχουν φουσκώσει από τα νερά που κρατούσαν. Το κόστος βέβαια είναι μεγάλο αφού το ταρτάν κοστίζει περίπου 25 με 30 χιλιάδες ευρώ. Εκτός αυτού όμως τα γήπεδα αυτά δεν έχουν άδεια που σημαίνει ότι θα χρειαστεί μια ολόκληρη διαδικασία αποχαρακτηρισμού τους, εκ νέου χαρακτηρισμού τους, χαρτιά, διαδικασίες κλπ.
Αυτό που θέλω να κάνουμε είναι να μπορέσουμε να ρίξουμε κάτω από το ταρτάν λίγα χιλιοστά πίσσας δίνοντας παράλληλα μια κλίση και να κάνουμε στη συνέχεια μια επάλειψη με το ειδικό υλικό που χρειάζεται. Με αυτό τον τρόπο με ένα μικρό κόστος της τάξης των 4.000 ευρώ περίπου πιστεύω ότι θα καλυτερεύσει η κατάσταση.

- Να ασχοληθείτε και με το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής πίσω από το Αμφιθέατρο.

Έχετε δίκιο και γι'αυτό σας πληροφορώ ότι ήδη το έχουμε καθαρίσει. Αρκετά σχολεία μάλιστα έχουν κάνει αίτηση για να επισκεφτούν το Πάρκο. Εμείς ήρθαμε σε συνεννόηση με την Αστυνομία, η οποία μας είπε ότι μπορεί να συνδράμει σε δύο εκδηλώσεις την εβδομάδα. Επίσης μας παίρνουν τηλέφωνο και από σχολεία της Νάουσας καθώς δεν υπάρχουν άλλα Πάρκα εδώ κοντά.


- Πώς κρίνετε την πορεία της διοίκησης μέχρι σήμερα;

Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος μας είναι πολύ μεγάλος και τα προβλήματα πολλά. Όλοι μας είμαστε στα “κόκκινα” και προσπαθούμε για το καλύτερο. Παρ'όλ'αυτά θεωρώ ότι κάνουμε αρκετά πράγματα.Τόσο ο Δήμαρχος όσο και όλα τα μέλη της διοίκηση καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

- Ευχαριστώ για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Εγώ ευχαριστώ.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger