Home » » ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΗΜΑΘΙΩΝ

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΗΜΑΘΙΩΝ

Written By VALTOS on Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 | 5:49 μ.μ.


Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πάλης Παμπαίδων/Παγκορασίδων, ο Στεφανίδης Πέτρος του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «ὁ Ἠμαθίων», διοργάνωση η οποία φιλοξενήθηκε στο Β’ ΔΑΚ της Κατερίνης το Σάββατο 9 Μαΐου.

Ο Στεφανίδης μετά από τρεις νικηφόρες αναμετρήσεις με τους υπόλοιπους φιναλίστ του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος στην κατηγορία των 35 κιλών ελευθέρας πάλης παμπαίδων Β’, φέρει πλέον τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος για το 2015.



Στην ίδια διοργάνωση οι άλλοι δύο φιναλίστ του συλλόγου μας κατέλαβαν τις 4ες θέσεις των κατηγοριών τους, μένοντας δυστυχώς εκτός βάθρου.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής Κίρτσογλου Παναγιώτης του Τιμολέων δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την εμφάνισή του στην διοργάνωση αυτή λόγω τραυματισμού, ευτυχώς όχι σοβαρού, και αρκέστηκε στην 4η θέση της κατηγορίας των 42 κιλών ελευθέρας παμπαίδων Β’.

Η Γκουγκούδη Γεωργία έμεινε οριακά εκτός μεταλλίων στην κατηγορία των 57 κιλών ελευθέρας παγκορασίδων Α’, μιας και η ισοβαθμία της με την 3η της κατηγορίας την έστειλε στην τέταρτη θέση καθώς το κριτήριο του μεταξύ τους αγώνα ήταν αρνητικό για την αθλήτριά μας.

Η διοίκηση εκφράζει τα συγχαρητήριά της στους αθλητές, στην αθλήτρια καθώς και στους προπονητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους στην διοργάνωση αυτή.


Μανουσαρίδης Ιωάννης Πρόεδρος 
 Μεντεσίδης Ιωάννης Γενικός Γραμματέας


Διαβάστε περισσότερα: imathionwrestlingclub.com
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger