Home » , » ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ TRAVELLERS IN GREECE ΚΕΡΚΥΡΑ PART 1

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ TRAVELLERS IN GREECE ΚΕΡΚΥΡΑ PART 1

Written By VALTOS on Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 | 9:27 μ.μ.


Με ένα μοναδικό τρόπο δυο φίλοι ο Λεωνίδας απο την Αθήνα και ο Κοσμάς απο την Αλεξάνδρεια παρουσιάζουν μέρη , έθιμα και παραδόσεις απο την Ελλάδα.

Ο Λεωνίδας Καρύδης γεννημένος στην Αθήνα αλλά με Κωνσταντινοπολίτικο αέρα λόγω της καταγωγής του και ο Κοσμάς Δέδης με καταβολές από την παραδοσιακή Αλεξάνδρεια Ημαθίας βολτάρουν σε κάθε φιλόξενη γωνιά της Ελλάδας ως περιπλανώμενοι ταξιδιώτες με ένα σακίδιο γεμάτο όνειρα , φαντασία και δημιουργικότητα.
Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια σε έναν απογευματινό καφέ όπου ο καθένας ξεδίπλωνε δειλά δειλά τις κρυφές του επιθυμίες.
Η επιθυμία του Λεωνίδα όπως μας αφηγείται ήταν να γνωρίσει την πατρίδα του , τις ιδιαιτερότητες και ομορφιές του τόπου του μέσα από τους ανθρώπους που ζουν σε αυτόν και όχι μέσα από έναν επεξηγηματικό μεν αλλά ψυχρό ταξιδιωτικό οδηγό.
Η ιδέα πραγματοποιήθηκε με αφορμή ένα ταξίδι στην Κέρκυρα και από τότε ακολούθησαν κι άλλοι προορισμοί.


Με σύνθημα «Γίνε κι εσύ ο ξεναγός μας» ο Λεωνίδας και ο Κοσμάς αναζητούν ανθρώπους με μεράκι και όρεξη να τους δείξουν αξιοθέατα , παραδόσεις  και έθιμα του τόπου τους και εκείνοι με τον ευχάριστο ενημερωτικό τρόπο τους να τα μεταφέρουν σε εμάς.

H σελίδα των Travellers in Greece στο facebook

Δείτε το πρώτο μέρος της εκπομπής απο την Κέρκυρά :



         
Share this article :

3 σχόλια:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger