Home » » ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ'' ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ . .

''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ'' ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ . .

Written By VALTOS on Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 | 3:12 μ.μ.





Για πέμπτη χρονιά ομάδα εκπαιδευομένων του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ ‘‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ επισκέφθηκαν το νησί της Σίφνου για τις καλοκαιρινές του διακοπές. 
O Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας και ‘‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ ευχαριστούν θερμά την κ. Ντίνα και τον κ. Γιάννη Λαζαρίδη για τη εξαιρετική φιλοξενία των εκπαιδευομένων στα καταλύματά τους, καθώς και για την πλούσια διοργάνωση του προγράμματος διακοπών. 

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Aegean Speed Lines και ιδιαίτερα το διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας κ. Δεπάστα για τη δωρεάν μεταφορά των εκπαιδευομένων, άλλη μία χρονιά. 

Ακόμη, ευχαριστούμε τον κ. Κουρουγιαννίδη και το προσωπικό του ΚΤΕΛ στη Σίφνο, για την ασφαλή μετακίνηση. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συντελεστές, που επί χρόνια στηρίζουν το πρόγραμμα και βοηθούν στη εύρυθμη λειτουργία του: στην κ. Γκελή Ελένη, στο Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης ‘‘ΈΡΑΣΜΟΣ’’ και στην κ. Φωστηροπούλου. 
Τέλος, ένα θερμό ευχαριστώ στην κ. Ουστά και την κ. Γκελή Στέλλα, που συνόδεψαν και φρόντισαν τους εκπαιδευόμενους στις διακοπές τους, καθώς και σε όλο το νησί της Σίφνου, που για ακόμη μία φορά πρόσφερε απλόχερα τη φιλοξενία του και έκανε τόσο ευχάριστη τη διαμονή των εκπαιδευομένων. 


‘‘Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας’’ 



Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger