Home » , » ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του Μίχου Στέργιου

ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του Μίχου Στέργιου

Written By VALTOS on Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 | 6:48 μ.μ.


Πολιτικό σεισμό προκάλεσε σε ολόκληρο τον κόσμο το χθεσινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού στο οποίο προαναγγέλθηκε η διενέργεια δημοψηφίσματος με ερώτημα την αποδοχή η όχι της πρότασης των δανειστών από τον Ελληνικό Λαό (δείτε την μεταφρασμένη πρόταση εδώ).
Ο Αλέξης Τσίπρας και η Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το τελευταίο(;) τους χαρτί στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης που συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα.
Η Ελληνική κοινωνία ξυπνώντας από τον λήθαργο των μνημονίων πρέπει να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία την ιστορική πρόκληση , καλούμαστε σήμερα για πρώτη φορά να παίξουμε τον ιστορικό μας ρόλο μακριά από υπερφίαλες κορώνες και κινήσεις πανικού να δείξουμε στους δανειστές πως είμαστε αποφασισμένοι να μην υποκύψουμε σε κάθε είδους εκβιασμό.

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μπορεί να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα καθώς κανένας δεν μπορεί να προδιαγράψει τι θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες ή και ώρες.
Αν τελικά την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου φτάσουμε στο δημοψήφισμα το ΟΧΙ μας θα πρέπει να είναι μια συνειδητή επιλογή , μια στάση ζωής και όχι μια φωτογραφία εξώφυλλο στο facebook.
Να γνωρίζουμε πως με το ΟΧΙ πυροδοτούμε αλυσιδωτές πολιτικές αντιδράσεις οι οποίες μπορεί συνταγματικά και ηθικά να μην νομιμοποιούνται να μας βγάλουν εκτός Ε.Ε είναι βέβαιο όμως πως τα αντανακλαστικά του σκληρού πυρήνα των νεοφιλελευθέρων «εταίρων» μας θα θελήσουν να δώσουν μια απάντηση για την πολιτική ήττα που θα υποστούν.


«Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή- Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται»
Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger