Home » , » 10 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ 8ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

10 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ 8ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Written By Noula on Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 | 10:11 π.μ.



10 προσλήψεις με 8μηνα στη ΔΕΗ Ημαθία Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Συγκροτήματος Αλιάκμονα / ΥΗΣ Σφηκιάς - Ασωμάτων, που εδρεύει στο Νομό Ημαθίας  με την παρακάτω ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α) και τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα)  

 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: 
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ/ΥΗΣ ΣΦΗΚΙΑΣ-ΑΣΩΜΑΤΩΝ Τ.Κ. 591 00 ΒΕΡΟΙΑ Τ.Θ 150 απευθύνοντάς την στην αρμόδια υπάλληλο κ.κ. Ε. ΜΠΑΛΤΖΗ τηλέφωνο 23310 44040, -44, -45. 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους από 26 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου 2015.. 
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπα των αιτήσεων: 

α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ http://www.dei.gr, 

β) στο δικτυακό τόπο ΑΣΕΠ (ww.asep.gr)και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα Αιτήσεων- Διαγωνισμοί φορέων- Εποχικού (ΣΟΧ) 

γ) Στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι- Ανεξάρτητες και άλλες αρχές-ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων-Διαγωνισμών Φορέων-Εποχικού (ΣΟΧ). 

Ανακοίνωση ΣΟΧ 4/2015 για το Συγκρότημα Αλιάκμονα, ΥΗΣ Σφηκιάς-Ασωμάτων Υποβολή Αιτήσεων από 26.07.2015 έως και 04.08.2015

www.dikaiologitika.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger