Home » » Βέροια: Επεισόδια στη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ - Πολίτης επιτέθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας! (βίντεο)

Βέροια: Επεισόδια στη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ - Πολίτης επιτέθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας! (βίντεο)

Written By VALTOS on Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 | 10:51 π.μ.


Μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών, που δεν έγινε αντιληπτή από την αστυνομία αρχικά, ήρθε στα χέρια με συγκεντρωμένους της πλατείας Δημαρχείου, στη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ, για 3-4 λεπτά, οπότε και επενέβη η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ήρθαν πάνω στην ώρα (αν και με μικρή καθυστέρηση), καθώς είχαν πιαστεί στα χέρια για τα καλά οι πιο θερμόαιμοι, ενώ οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να απωθήσουν τον κόσμο.
Η αστυνομία έκανε αισθητή την παρουσία της με χειροβομβίδα κρότου - λάμψης και στη συνέχεια περιόρισαν στην άκρη της πλατείας.

Η ένταση ανέβηκε ακόμη μία φορά, τουλάχιστον, όταν κάποιοι εκ των αντιδρώντων στην εκδήλωση διαπληκτίστηκαν λεκτικά με υπερασπιστές του ΝΑΙ.



Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, έγινε μία προσαγωγή, ενός πολίτη (υπερασπιστή του ΝΑΙ), ο οποίος έπιασε από το λαιμό τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας, Γεώργιο Τουλίκα, που συντόνιζε την επιχείρηση με πολιτικά ρούχα, προφανώς μη γνωρίζοντας την ιδιότητά του...

Ο πολίτης, ευρύτατα γνωστός στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, οδηγήθηκε με περιπολικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, ενώ είναι άγνωστο αν ο Αστυνομικός Διευθυντής θελήσει να δώσει συνέχεια στο περιστατικό, αν και από την πρώτη στιγμή έγινε δέκτης της ειλικρινούς συγγνώμης του πολίτη.

Δείτε το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων στο βίντεο που ακολουθεί:


        
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Άμα ήταν Χρυσαυγίτης ο επιτεθείς, θα ξέραμε τώρα όχι μόνο τ' όνομά του, αλλά και τι νούμερο παπούτσι φοράει και με ποιον καθόταν στο ίδιο θρανίο στο νηπιαγωγείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger