Home » » ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ (ΦΩΤΟ)

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ (ΦΩΤΟ)

Written By VALTOS on Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 | 12:07 μ.μ.


Πλαγιομετωπική σύγκρουση σημειώθηκε περίπου στις 10.20 το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2015 στην προέκταση της 28ης Οκτωβρίου στο δρόμο για Νησέλι έξω από την πόλη της Αλεξάνδρειας
Στο συμβάν ενεπλάκησαν 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα και σημειώθηκαν υλικές ζημιές, μικροτραυματισμοί 3 ατόμων(δύο παιδιών και ενός ηλικιωμένου οδηγού του ενός οχήματος) καθώς επίσης χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός ενός ακόμη ατόμου( οδηγού του δευτέρου οχήματος) το οποίο είχε τις αισθήσεις του.
Άμεση και έγκαιρη η παρέμβαση της Π.Υ. Αλεξάνδρειας η οποία με επικεφαλή το Δκτη της κ. Αμανατίδη Γιάννη παρενέβη στον απεγκλωβισμό του ατόμου αλλά ταυτόχρονα έπαιξε και το ρόλο του τροχονόμου μέχρι να φτάσει όχημα της ΕΛΑΣ.
Για το εν λόγω συμβάν και τα αίτιά του θα διενεργηθεί προανάκριση από την Τροχαία Αλεξάνδρειας
Για μία ακόμη φορά το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προερχόμενο από τη Βέροια παρουσίασε μεγάλη και αξιοσημείωτη αργοπορία (45 λεπτών) γεγονός που ανά πάσα χρονική στιγμή μπορεί να μας στοιχίσει ανθρώπινες ζωές!

Επίσης αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να επισημανθεί είναι ότι οι διερχόμενοι οδηγοί δεν επέδειξαν τη δέουσα προσοχή αλλά και υπομονή γεγονός που θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση εκ νέου ατυχήματος.





alexandriamou.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger