Home » » Οι «Voucherάδες Αργολίδας» καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν «ΟΧΙ»

Οι «Voucherάδες Αργολίδας» καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν «ΟΧΙ»

Written By VALTOS on Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 | 3:31 μ.μ.


Οι απασχολούμενοι σε προγράμματα Voucher στην Αργολίδα καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα της Κυριακής «ΟΧΙ»:

Το ξημέρωμα της 27ης Ιούνη,ο Πρωθυπουργός εξέδωσε διάγγελμα με το οποίο ανακοίνωσε την πραγματοποίηση Δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιούλη.

Μη μπορώντας να δεχτεί τα σκληρά μέτρα, που του πρότειναν οι "θεσμοί" πήρε την απόφαση, να δώσει το λόγο στον λαό. Μέσα στις προτάσεις που υπήρχαν, περιέχονταν και μέτρα τα οποία είχαν σαν σκοπό να συνεχίσουν τις αντεργατικές τακτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων. Μέτρα τα οποία η εφαρμογή τους θα σήμαινε αύξηση της ανεργίας, της "μαύρης" εργασίας, της υποαπασχόλησης καθώς και της εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Ως εκ τούτου, για τους "ωφελούμενους" σε προγράμματα voucher (και άλλα αντίστοιχα κοινοφελή προγράμματα) θα καθίσταντο ακόμα δυσκολότερο,μετά το τέλος της πρακτικής τους, να βρουν δουλειά.

Ως Voucherαδες Αργολίδας καλούμε όλους του συναδέλφους-ωφελούμενους την Κυριακή να πουν ΌΧΙ. Να πουν ΟΧΙ γιατί δε μπορούμε να φανταστούμε ένα λαό υποδουλωμένο. Γιατί δε μπορούμε να φανταστούμε μια ολόκληρη γενιά αλυσοδεμένη για χρόνια. Γιατί από την ψήφο μας εξαρτώνται και οι επόμενες γενιές.

Ταυτόχρονα με το ΌΧΙ, συνεχίζουμε να μαχόμαστε και να διεκδικούμε.

Λέγοντας ΌΧΙ δεν επαναπαυόμαστε σε αυτό. Θα είμαστε από την επόμενη κιόλας μέρα, όπου χρειάζεται, για να πάρουμε πίσω αυτά που μας στέρησαν.
Λέγοντας ΌΧΙ, απλά βάζουμε ένα λιθαράκι στο να μην υποδουλωθεί ο λαός μας στους δανειστές.

Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger