Home » » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 19.101 ΘΕΣΕΩΝ - ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 19.101 ΘΕΣΕΩΝ - ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Written By VALTOS on Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 | 3:58 μ.μ.


Εκδόθηκε πριν απο λίγα λεπτά η τρίτη προκήρυξη για την νέα φάση της Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ και αφορούν 19.101 προσλήψεις ανέργων. Οι αιτήσεις ξεκινούν αύριο το πρωί και λήγουν 14 Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις για την τρίτη προκήρυξη του ΟΑΕΔ για προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας θα γίνουν και πάλι ηλεκτρονικά στο oaed.gr ενώ θα ανοίξουν αύριο στις 26/8 στις 10 το πρωί και οι επιτυχόντες των προηγούμενων προκηρύξεων για την Κοινωφελή Εργασία δεν θα μπορούν να κάνουν αίτηση.

 Συγκεκριμένα ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στους δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς) οι οποίοι ορίζονται στο Κεφάλαιο 4 (Παράρτημα I) της παρούσας Δημόσιας Πρόσκλησης, να υποβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο αίτηση συμμετοχής από 26/08/2015 και ώρα 10η πρωινή έως και 14/09/2015 και ώρα 12η μεσημβρινή στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger