Home » » ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Written By VALTOS on Σάββατο 1 Αυγούστου 2015 | 10:03 π.μ.

Η Αλεξάνδρεια , το Νησί , η Ημαθία και η Ελλάδα απο χθές γιορτάζουν το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο αθλητης των special olympics Νίκος Τουλίκας απο το Νησί Ημαθίας στους παγκόσμιους αγώνες special olympics που γίνονται στο Λος Άντζελες στο αγώνισμα 5.000 μέτρων στοίβου.
Ο μεθοδικός αγώνας χρόνων δικαιώθηκε για τον αθλητή μας , αγώνας ψυχής που αξίζει συγχαρητηρίων πέρα και πάνω απο τα μετάλλια.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς του Νίκου για τον δικό τους αγώνα.


Η μητέρα του Νίκου Τουλίκα  κ. Έφη Καραγιάννη που όλες αυτές τις ημέρες μας ενημερώνει για τα όσα συμβαίνουν στο Λός Άντζελες ευχαριστεί μέσα απο την σελίδα της στο facebook :

"Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον εθελοντή προπονητή του, Ανδρέα Γραμματικόπουλο που πίστεψε στον Νίκο και οι κόποι του δικαιώθηκαν,στις γυμνάστριες Πόπη Ανδρεάδου ,Μαρία Κοντονή και Λία Πατοπούλου για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν εθελοντικά.
Επίσης στην προπονήτρια του Στίβου της Εθνικής Ομάδας κυρία Μάνια Ψυρροπούλου που συνόδευσε τον Νίκο στο Λ.Α.
Και τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο των Special Olympics Hellas κυρία Γιάννα Δεσποτοπούλου για την ευκαιρία που έδωσε στον Νίκο και βρέθηκε με την εθνική ομάδα στην Αμερική!!!

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ!!!!"

Εμείς με την σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ίδια για τον αγώνα που δίνει καθημερινά , να ευχαριστήσουμε και τον Νίκο για την μεγάλη χαρά που έδωσε.

 ΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger