Home » » Κ. ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ :ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Κ. ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ :ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Written By VALTOS on Σάββατο 15 Αυγούστου 2015 | 9:53 π.μ.


Δεν παραδίδω την έδρα μου γιατι εμείς που είπαμε όχι είμαστε οι τελευταίοι που πρέπει να παρδώσουμε την έδρα μας, απάντησε ο βουλευτής που καταψήφισε το τρίτο Μνημόνιο

Δεν άκουσα σήμερα κάτι από τον πρωθυπουργό που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας σε ερώτηση για το αν θα υπερψηφίσει την κυβέρνηση στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης που προαναγγέλθηκε για μετά τις 20 Αυγούστου.
«Δεν άκουσα ότι ο πρωθυπουργός έβγαλε τα σωστά συμπεράσματα αλλά αντίθετα ήταν άκρως προβληματικά» συμπλήρωσε.

Σε νέα ερώτηση για το τι θα κάνει ο βουλευτής Ημαθίας απάντησε «είναι προφανές. Ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στον αγώνα για να γίνει μνημονιακός».

Προέβλεψε ότι «πολύ σύντομα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις» προσθέτοντας ότι η χώρα καταφανώς χρειάζεται ένα αντιμνημονιακό πόλο ξανά για να εκφράσει τον λαό που ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.

Όσον αφορά, τέλος, το αν θα παραδώσει την έδρα του ο κ. Λαπαβίτσας απάντησε στο BHMA FM ότι ««δεν παραδίδω την έδρα μου γιατι εμείς που είπαμε όχι είμαστε οι τελευταίοι που πρέπει να παρδώσουμε την έδρα μας».

«Δεν έχω κανένα λόγο να ανεξαρτητοποιηθώ αυτή την ώρα δεν με απασχολεί, δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει η ύπαρξη του μνημονιακου ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο κ. Λαπαβίτσας.
Share this article :

2 σχόλια:

  1. Βαρεθήκαμε τα μισόλογα, θέλουμε σταράτα λόγια: Έκαναν οι "σύντροφοί" σου κwλοτούμπα ναι ή ου; Η απάντηση είναι πως ναι. Και τώρα φαίνεται πως τους "συγχωρείς", όπως η κερ@τωμένη Χίλαρυ τον άντρα της τότε με την Λεβίνσκυ. Εκείνη ήθελε να είναι πρώτη κυρία έστω και ως θηλυκός τάρανδος, εσύ θέλεις να είσαι πάση θυσία βο(υ)λευτής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιχαθήκαμε τα περί μνημονιακών και αντιμνημονιακων και τα άλλα γελοία αστικά κουραφέξαλα .
    Το ζήτημα είναι στυγνός νεοφιλελευθερισμός,η αγνός - απλός καπιταλισμός η σοσιαλισμός.....
    Διαλέχτε επιτέλους δήθεν αριστεροί της πλάκας, που θα πλεύσετε......
    Προσωπικότητες έστω και ελάχιστου κύρους είναι αστείο να αναλώνονται σε συζητησεις περί μνημονιακών δυνάμεων και διάφορα άλλα πράσινα άλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger