Home » » ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ

Written By VALTOS on Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 | 10:42 π.μ.


Σε εμφύλιο της ΝΔ στην Ημαθία εξείσσεται η κάκιστη σχέση που ως γνωστό έχουν οι δύο πρώην Βουλευτες της ΝΔ στο Ν. Ημαθίας.
Ο Βουλευτής Α. Βεσυρόπουλος απάντησε με δελτίο τύπου στηνν ανάρτηση που έκανε ο Λ. Τσαβδαρίδης στον λογαριασμό του στο facebook.

Η δήλωση Βεσυρόπουλου :

«Το πιο πολύτιμο δώρο για μένα, είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη των πολιτών της Ημαθίας. Μπορώ να κοιτάζω τους συμπατριώτες μου στα μάτια. Άλλοι δεν μπορούν.

Σε ότι αφορά το ΦΠΑ στο βόειο κρέας:
Αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε τα προαπαιτούμενα που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, γιατί κάθε άλλη επιλογή σήμαινε άτακτη χρεοκοπία και απώλεια των καταθέσεων των πολιτών. Στα προαπαιτούμενα, την τελευταία στιγμή εντάχθηκε τροπολογία για να μεταταχθεί το βόειο κρέας από τον συντελεστή ΦΠΑ του 13% στο 23%.
Απέναντι σε ένα λανθασμένο μέτρο δεν σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Αγωνίζεσαι για να το διορθώσεις. Αυτό έκανα και εγώ από την επόμενη μέρα το πρωί με ερώτηση που κατέθεσα αλλά και με προσωπικές παρεμβάσεις και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία για τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε το συγκεκριμένο μέτρο για την κτηνοτροφία μας και τους καταναλωτές.

Τελικά, μετά από συντονισμένη προσπάθεια μαζί με όλους τους συναδέλφους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καταφέραμε να επανέλθει το βόειο κρέας στο 13%.

Και κάτι ακόμα.

Αυτές τις ώρες η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ενότητα, δεν υπάρχει χώρος για άγονες αντιπαραθέσεις, σύνδρομα και συμπλέγματα. Οι πολίτες είναι αυτοί που αναθέτουν ρόλους και αξιώματα με την ψήφο τους. Και εγώ έχω μάθει να σέβομαι τους πολίτες της Ημαθίας, ότι και αν ψήφισαν όποια επιλογή και αν έκαναν».

Το σχόλιο Τσαβδαρίδη για τον Βεσυρόπουλο:

Αγαπητοί φίλοι, δέστε τώρα γιατί ο κόσμος δικαιολογημένα απαξίωσε τους πολιτικούς.
Βουλευτής, υποτίθεται νέος (στα μυαλά), στις 15 Ιουλίου ψηφίζει την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23%, στο βόειο κρέας, στις ζωοτροφές, στα φυτοφάρμακα, στις αγροτικές εργασίες, στα συσκευασμένα τρόφιμα.

Και στις 17 Ιουλίου, δηλαδή δύο μέρες μετά, απευθυνόμενος στο λαό της Ημαθίας, με περίσσιο θράσος τον ενημερώνει με δελτίο τύπου που δημοσιεύουν όλα τα μέσα της Ημαθίας, όχι βέβαια ότι ψήφισε την αύξηση του ΦΠΑ, αλλά ότι κατέθεσε ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό γιατί αυξήθηκε ο ΦΠΑ, που ο ίδιος ανενδοίαστα ψήφισε.

Στο δια ταύτα: Αναγκαία η ψήφιση των μέτρων. Υποκριτική η κατάθεση της ερώτησης, με την οποία καταγγέλλεις αυτά που ο ίδιος ψήφισες δύο μόλις ημέρες πριν. Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα δεν γίνεται. Ο κόσμος βαρέθηκε τα παλαιάς κοπής τεχνάσματα. Αλήθειες μόνο θέλει. Και καρδιά να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των αναγκαίων επιλογών.
Share this article :

2 σχόλια:

  1. Αντε να αρχιζουν τα ζωα να αλληλοκατασπαραζονται. Αντε να αρχισει να τρωει ο ενας τον αλλον. Και στην τελικη ΜΠΕσυροπουλε δεν εχει και πολυ αδικο ο Λαζος του ΝΑΙ σε ολα.
    Ειστε για φτυσιμο ολοι σας. Μονο στον μισθο σας κοιτατε και πως θα ζητε πλουσιοπαροχα εσεις και οι οικογενειες σας. Δεκαρα τακιστη δεν δινετε για την ΕΛΛΑΔΑ και τον απλο - φτωχο ΕΛΛΗΝΑ πολιτη.
    Οποιος υποστηριζει μνημονια να παρει τον πουλο, και εσεις μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger