Home » » ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑΦΗ ΣΕ ΑΠΟΡΗ

ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑΦΗ ΣΕ ΑΠΟΡΗ

Written By VALTOS on Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 | 10:43 π.μ.


Μια απίστευτη επώνυμη καταγγελία έγινε χθες απο αναγνώστη του blog. 
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ιερωμένος απο ενορία της Αλεξάνδρειας αρνήθηκε να τελέσει ταφή γυναίκας αν δεν καταβαλλόταν το αντίτιμο απο τους συγγενείς. 
Παρά τις διαμαρτυρίες των παρευρισκόμενων καθώς η γυναίκα ήταν άπορη ενω και τα παιδιά της αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ο ιερωμένος επέμεινε λέγοντας πως σε αυτές τις περιπτώσεις το ποσό (50 ευρώ) συγκεντρώνεται απο τους παρευρισκόμενους.
Τελικα το ποσό συγκεντρώθηκε , η κηδεία συνεχίστηκε κανονικά αλλά η έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας στιγματίζει ακόμα μια φορά την εκκλησία λόγω της ακατανόητης συμπεριφοράς ορισμένων ιερωμένων που ξεχνούν τον πραγματικό τους ρόλο μέσα στην κοινωνία. 
Δυστυχώς παρά το κοινωνικό έργο της εκκλησίας η σύνδεση των θρησκευτικών τελετών με το κέρδος και την εκμετάλλευση ιδιαίτερα μέσα στην κρίση προκαλεί αγανάκτηση σε πιστούς και μη.
Share this article :

10 σχόλια:

  1. χωράφια- ροδανινα=μπογιατζησ και παππασ πωσ γινετε ανεργια μηδεν και θελω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ την δημοσίευση αυτής τις είδησης απαράδεκτη. Τέτοια περιστατικά δεν θα πρέπει να αναφέρονται ανώνυμα. Εάν συνέβη αυτό περιστατικό – εγώ αμφιβάλω – ο καταγγέλλων θα πρέπει να αναφερθεί και επωνύμως, αλλά και το όνομα του ιερέα να γνωστοποιηθεί για να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες εναντίων του. Ανώνυμος ο καταγγέλλων και ανώνυμος ο ιερέας, τότε είναι λάσπη στον ανεμιστήρα και αυτό το θεωρώ ΑΝΕΝΤΥΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και όλο αυτό το γράφει ένας ανώνυμος.

      Διαγραφή
    2. επωνυμα το εχει κανει στο facebook , δεν ειναι ολοι haker κυρ-ανωνυμε ,

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Το κράτος των παπάδων με την αμύθητη περιουσία,της οποίας ενα μικρό κομμάτι αν αποδίδονταν στα ταμεία του κράτους,θα ειχε ελαφρυνθει η κοινωνία, χρησιμοποιεί τα δεκανίκια του,δηλαδή τους χειροφιλητές και παρατρεχάμενους για να κουκουλωσουν ενα πραγματικο γεγονός.Η κοινωνία βράζει και μέσα στο καζάνι της μπορεί να κάψει και όσους αήθεις εκμεταλλεύονται φτωχούς και άπορους.Όσο για την επωνυμία,οι ιερείς,αυτοι οι μικροι πρωθυπουργοι,έχουν ολα τα δικαστικα παρακλαδια με το συνάφι τους,που αν τους ΄΄τρέξεις΄΄ στην οδό των δικαστηρίων,μπορεί να αποδείξουν οτι τώρα στις 12:37 είναι νύχτα!Kαι άντε γέμιζε λαέ παλι τις αβαθείς τους τσέπες με πρόστιμα και αποζημιώσεις.Επίσης,αυτοί που λένε οτι το περιστατικό είναι ψευδές,ας ρωτήσουν αυτούς που ψάχναν στις τσέπες κέρματα για να συμπληρώσουν το πενηνταρικο.Σ΄αυτό το κράτος,που η δικαιοσύνη θα αποδοθεί μόνο με τη Δευτέρα Παρουσία,όταν συμβαινει παρόμοιο περιστατικό,η ΑΡΝΗΣΗ είναι το μόνο όπλο.Τι θα έκανε ,δε θα την έθαβε;Aπο κει και πέρα,θα μάθουμε να θάβουμε μονοι τους δικούς μας,θα διαβάζουμε και θα δοξολογούμε,θα γίνουμε παπάδες στη θέση των παπάδων,αφού αυτοί είναι ανίκανοι.ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ..

      Διαγραφή
  4. μάθε σε παρακαλώ ποιος παπάς είναι και πες μας.
    Όχι για να του κάνουμε κάτι, αλλά για την περίπτωση που ξαναγίνει να έχουμε τον νου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι ψεμα ειναι πραγματικοτητα υπαρχουν και μαρτυρες. Επρεπε να ντρεπονται ολοι αυτοι που θεωρουν την θρησκεια ως μεσο απολλαβων "μαυρων μισθων" ειδικα στις μερες που διανυουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΕΕ ΤΟΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν ειναι αληθεια ειναι μεγαλη ντροπη και αισχος για τον τραγο, και πρεπει να το καταλαβουν ολοι αυτοι οι αλητες οτι οι ιδιοι εδιωξαν τον κοσμο απο την εκκλησια, οι μονοι οι οποιοι πηγαινουν ειναι κατι αξεστες γριουλες, και καποιοι γραβατομενοι φαρισαιοι υποκριτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger