Home » » ΔΥΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ "ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ" -ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΥΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ "ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ" -ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Written By VALTOS on Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 | 6:23 μ.μ.


Δείτε τις εντυπώσεις δυο ταξιδιωτών ενας απο Ελλάδα και ένας απο εξωτερικό όπως ειναι γραμμένες στις κριτικές ξενοδοχείου της πόλης στην σελίδα tripadvisor.
  • Δεν υπάρχει τίποτα που να αξίζει να επισκεφτείτε στην Αλεξάνδρεια
  • Να μην πάτε ποτέ αν δεν είναι αναπόφευκτο
  • Δεν μπορώ να φανταστώ το λόγο να επισκεφτείτε την Αλεξάνδρεια.
  • Η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο ήταν κάπως τρομακτική.
  • Ικανοποιητικό ξενοδοχείο σε σχέση με την περιοχή.
Αυτές είναι συμπερασματικά οι εντυπώσεις δυο ταξιδιωτών που έμειναν σε ξενοδοχείο της πόλης μας.
Αναμενόμενες για όσους ζούμε σε αυτή την πόλη παρ'ολα αυτά είναι ενδεικτικές της απαξίωσης που βιώνει ο τόπος μας και της έλλειψης ενός σημείου αναφοράς.
Το ότι η Αλεξάνδρεια βρίσκεται σε κοντινή απόσταση απο δυο μεγάλες πόλεις σίγουρα αποτελεί ένα μειονέκτημα , δεν μπορεί όμως να αποτελεί δικαιολογία για την απαξίωση , την ερήμωση και έλλειψη οράματος από όλες τις διοικήσεις για την βελτίωση και την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.Διαβάστε τα σχόλια :

Η Αλεξάνδρεια, όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο ξενοδοχείο (το μοναδικό σε αυτήν την <<πόλη>>), και η ευρύτερη περιοχή δεν έχουν απολύτως τίποτα που να αξίζει να επισκεφτείτε . Ωστόσο αν πρόκειται να μείνετε εκεί οπωσδήποτε, μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Το ξενοδοχείο λοιπόν ας πούμε λοιπόν πως είναι ικανοποιητικό σε σχέση με το που βρίσκεται..........................Έτσι σας συνιστώ να μην πάτε ποτέ εάν δεν είναι αναπόφευκτο.


Προσωπικά, δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο για τον οποίο να επισκεφθείτε Αλεξάνδρεια εκτός από την υποχρεωτική nighter πάνω από ένα μακρύ ταξίδι. Γι' αυτό...........είναι απλά εντάξει.......................... όχι τόσα πολλά σωστή εστιατόρια στην πόλη και το μπαρ γύρω από το ξενοδοχείο φαινόταν να είναι κάπως τρομακτικό.
Share this article :

5 σχόλια:

  1. Γιατί ψέμματα λένε? Η Αλεξάνδρεια δυστυχώς δεν έχει τίποτα. Και δυστυχώς οι δημοτικές αρχές που εκλέγονται δεν κάνουν απολύτως τίποτα εκτός απο το να γεμίζουν τις τσέπες των εργολάβων με έργα υπερ κοστολογημένα. Εδώ ολόκληρο έργο ανάπλασης της πόλης και η πόλη δείχνει πιο παλιά απο πρίν. Πιο αποτυχημένο έργο δεν υπήρξε (εκτός απο τον φωτισμό τον οποίο δεν ξέρουμε πόσο θα τον πληρώσουμε στο μέλλον). Απλά οικονόμησαν πολλοί απο αυτό το έργο και η νέα διοίκηση (γκυρίνη) κάνει και πάλι μούγγα ενώ σημαία η παράταξη του γκυρίνη είχε την διαφάνεια. Οπότε και λίγα είπαν οι ταξιδιώτες. 1 πάρκο της προκοπής δεν έχει . Βλέπε πάρκο στον σιδηροδρομικό σταθμό ή μασούτη. Πάρκα μέσα στην βρωμιά και στην εγκατάλειψη. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει , εισαγγελέας δεν υπάρχει, οπότε? Ενα γήπεδο της προκοπής για να κάνει αθλητισμό ο κόσμος που θέλει δεν υπάρχει και πόσα άλλα. Να είναι καλά οι εργολάβοι που τρώνε την μαρμίτα.
    Απλά να μην ξεχνάει κανείς την ΝΕΜΕΣΙΣ. Υπομονή αδέρφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γω επισκέπτης είμαι αρκετά συχνά για να βλέπω την μικρή μου κόρη...έχουν δίκιο οι επισκέπτες...βρωμιά και δυσωδία...το μόνο αξιόλογο σημείο που δεν εχω δεί παρόμοιο στην Ελλάδα ειναι ο παιδότοπος έξω από την Αλεξανδρείας πηγαίνοντας για Βρυσακι δεξια από το lidlνομίζω λέγεται πράσινος κήπος...ενα καταπληκτικό σημείο αναφοράς για την πόλη της Αλεξάνδρειας συγχαρητήρια στους δημιουργούς αυτού του παραδείσου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς έχουν απόλυτα δίκαιο ειναι ένα μεγαλοχωριο που δεν μπορεί εδω και ζρονια να ξεφύγει από την κάστα τον εργολάβον που πολύ από αυτούς ειναι δημοτική δήθεν συμβουλή που ανακυκλώνονται με το κόμμα του δημάρχου φάγανε πολα εκατομμύρια για ανάπλασης χωρίς να μπορούν να δώσουν μια συνολική εικόνας μια μικρή επαρχιακή πόλη χωρίς να μπορείς να σταθείς ούτε λεπτό δυστυχώς όμως η δημότες δεν μπορούν να ξεφύγουν από το κομματική παραδοσιακή δεξιά παράταξη που εργολαβικά έχει πάρει τον δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα γιδια δεν ξερουν να κανουν μια βολτα μεσα στην πολη να περπατησουν τους πεζοδρομους, να απολαυσουν την ησυχια στο κεντρο της πολης, τα φρεσκοκομενα χορτα, τα μαζεμενα σκουπιδια. Δεν κανανε τον κοπο να μαθουν για τις πολιτιστικες μας εκδηλωσεις, για τον Βασιλη καρα, να ακουσει τον ηχο απο τις κομμενες εξατμισεις και αλλα πολλα. Ζωα παιδι μου ζωα αυτοι οι ξενοι,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger