Home » » ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ

Written By VALTOS on Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 | 9:22 μ.μ.


Με επιστολή του παραιτείται από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και από μέλος της ΝΕ Ημαθίας του κόμματος ο Λευτέρης Κιοσέογλου και εξηγεί τους λόγους της κίνησης αυτής.

Η επιστολή είναι:

-Μεγαλη η δυσκολια να ξεκινησω το συγκεκριμενο κειμενο, μια και η κοινη πορεια, ειδικοτερα των τελευταιων μνημονιακων χρονων, περιειχε εναν....χαρακτηρισμο αναμεσα μας, ο οποιος πλεον ειναι υπο αμφισβητηση

-Η ενεργη μου ενταξη στον ΣΥΡΙΖΑ πριν αρκετα χρονια, η οποια ακολουθησε αυτην στον συνδικαλιστικο κλαδο της Αυτονομης Παρεμβασης, σημαινε για μενα στρατευση σε εναν μαχητικο και οραματικο φορεα της Ριζοσπαστικης Αριστερας, ταγμενο στα συμφεροντα του κοσμου της δουλειας, οπως (θα επρεπε να) καταμαρτυρει το ονομα του.

-Μετα ειδικοτερα απο τους σκληρους ταξικους και κινηματικους αγωνες των τελευταιων μνημονιακων χρονων, καταφεραμε, διωχνοντας τις προκαταληψεις που επεβαλαν στην κοινη γνωμη τα συστημικα ΜΜΕ, να φτασουμε στην κυβερνηση, απο αγωνιστες του δρομου που ειμασταν μεχρι την προηγουμενη μερα.
-Δυστυχως η συνεχεια δεν ηταν αναλογη αυτου που οφειλαμε στην ιστορια του χωρου που με πολλους κοπους χτισαμε ολα αυτα τα χρονια-πολυ περισσοτερο για τις ελπιδες του λαου και τα δικα μας οραματα.

-Η απιστευτα γρηγορη μνημονιακη μεταλλαξη της ηγεσιας του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφηνει κανενα περιθωριο για περαιτερω συμπορευση με οσους την ακολουθουν... Ουτε νομιμοποιει την ηγεσια η δηθεν μη υπαρξη αλλης λυσης- ειναι αποκλειστικη της ευθυνη η διαχρονικη απαγορευση της συζητησης για εναν εναλλακτικο δρομο, σχετικα με τον απεγκλωβισμο απο την λυκοσυμμαχια της Γερμανοκρατουμενης ευρωζωνης, και ο αποκλεισμος της πιθανης αναγκαιοτητας εθνικου νομισματος σαν πολιτικο εργαλειο (και οχι σαν αυτοσκοπο, οπως σερβιρουν στα καθεστωτικα ΜΜΕ που δεν τολμησαν να αγγιξουν, διαφοροι κυβερνητικοι παραγοντες)...

-Το αυτονοητο δηλαδη για εναν σοβαρο φορεα της Ριζοσπαστικης Αριστερας, που επρεπε μετα απο τοσες σωστες αναλυσεις της συστημικης κρισης, να ξερει οτι επιχειρει να τα σπασει με τον πιο χυδαιο αντιδραστικο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ απο καταβολης κοσμου.
-Και να εχει ετοιμες οχι μια, αλλα τουλαχιστον τρεις εκδοχες λυσεις.
-Αντι αυτου κατηγορουνταν (και ακομα κατηγορουνται) ολοι οσοι εβλεπαν την ωμη πραγματικοτητα, και εξοβελιζονταν διαχρονικα η αποψη τους.

-Τα μνημονια που καταπιαν 4 πρωθυπουργους, 5 αρχηγους κομματων και 2 ολοκληρα κομματα, ειναι αυτα που μας χωριζουν... θα βρεθουμε παλι ομως στους δρομους του αγωνα, οταν οι εφαρμοστικοι νομοι θα προκαλεσουν την δικαιη οργη του φτωχου λαου, που αλλα ψηφισε στις 25 Γεναρη (και ειδικοτερα στις 5 Ιουλη), και σε αλλα τον καταδικαζουν οι ΕΥΡΩΑΥΤΑΠΑΤΕΣ της βοναπαρτικης ηγεσιας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποια ακυρωσε το κομμα, τις συλλογικες διαδικασιες και τις δομες του, σε ολες τις φασεις της διαπραγματευσης για την ''εντιμη συμφωνια''.

-ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ λοιπον απο μελος της νομαρχιακης
επιτροπης Ημαθιας που υπηρετω απο το 2008 (και φυσικα απο μελος του κομματος), γιατι πιστευω οτι η μονη συνεπης αντιμνημονιακη ταξικη δυναμη που μπορει να ξαναφερει στους εργαζομενους και τα φτωχα λαικα στρωματα την ΕΛΠΙΔΑ και την ΛΥΣΗ που ο ΣΥΡΙΖΑ ευτελισε βαναυσα,ειναι η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

-Με την οποια συμπαρατασσομαι, πιστος στην υπερασπιση του “οχι μεχρι τελους».
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger