Home » » Η Φρόσω Καρασαρλίδου επισκέφθηκε ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ''

Η Φρόσω Καρασαρλίδου επισκέφθηκε ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ''

Written By VALTOS on Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:09 μ.μ.


Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ "Τα Παιδιά της Άνοιξης", στην Αλεξάνδρεια, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους από τον κ. Νίκο Λαζή και την κα Έφη Καραγιάννη, μέλη του ΔΣ του συλλόγου. Παρουσιάστηκε το έργο που πραγματοποιείται στο Κέντρο μέσω των ποικίλων δραστηριοτήτων του, όπου συμμετέχουν ενεργά τα παιδιά με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού. Τέθηκαν επίσης τα προβλήματα που απασχολούν τη διοίκηση του Κέντρου, όπως η μετακίνηση των παιδιών, η δημιουργία κέντρου διημέρευσης και μιας νέας δομής που θα λειτουργεί παράλληλα λόγω αύξησης των μαθητών ΑμεΑ που φοιτούν στα "Παιδιά της Άνοιξης".
Η κα Καρασαρλίδου συνεχάρη όλους τους ανθρώπους του Κέντρου για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν και δεσμεύτηκε ότι θα συμπαρασταθεί και θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε προσπάθεια προς όφελος της δομής αυτής.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή του σχολείου κ. Χαλαστάνη Θεόδωρο. Το θέμα που συζητήθηκε διεξοδικά ήταν οι σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία του σχολείου ιδιαίτερα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Όπως τονίστηκε, το χρόνιο πρόβλημα της υποστελέχωσης θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών. Θέμα που πρέπει άμεσα να λυθεί ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger