Home » » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Χ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Χ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Written By VALTOS on Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 | 8:41 μ.μ.


Από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατέος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ συναντήθηκε με τον βουλευτή Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Αντωνίου και του εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την παρατεινόμενη ομηρία του γυμνασίου Πλατέος.

Για ακόμη μια χρονιά (παρά τις διαβεβαιώσεις για οριστική λύση του προβλήματος) το σχολείο μας συνεχίζει να βρίσκεται υπό το καθεστώς άτυπης ομηρίας.Ένα πρόβλημα που συνεχίζεται μετά από την αδικαιολόγητη απόφαση της κα  Χριστοφιλοπούλου το 2011 και κρατά σε αβεβαιότητα τα παιδιά τους καθηγητές τους συλλόγους και όλη την τοπική κοινωνία.

Ο κος Αντωνίου μας διαβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως είμαστε σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις αν δούμε πως η κοροϊδία από την πολιτεία συνεχίζεται! !

ΥΓ. Προηγούμενη συνάντηση από μη θεσμοθετημένους παράγοντες και δη προεκλογικά με υποψήφιους βουλευτές θεωρείται άκαιρη -άκυρη και βρίσκει κάθετα αντίθετο, η συγκεκριμένη κίνηση και την στιγμή που έγινε, τον μαχητικό σύλλογο μας.


Με τιμή ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ»
Share this article :

3 σχόλια:

  1. Θα συνιστούσα στον Κο Αντωνιου πριν τάξει ή αποφασίσει οτιδήποτε να διαβάσει τις αποφάσεις για το γυμνάσιο Πλατέως ,για την λειτουργεία του και την μεταστέγαση του στο γυμνάσιο Κορυφης που άδικα κοντεύει να κλείσει !Ας μην κοιτάει να χαιδεύει τα αυτια των ψηφοφόρων του!Ας μην μας απογοητεύσει και αυτή η κυβέρνηση με μόνο μέλημα της την ψηφοθηρία!!!Θα έπρεπε να ξέρει πολύ καλα πως εχει αποφασιστεί και τελεσιδικησει η απόφασή του υπουργείου (το γυμνάσιο της περιοχης παραμένει στο κτίριο της Κορυφης και το λύκειο στοκτιριο στο Πλατύ)η οποια αποφαση δεν υλοποιειται εδώ και 5 χρονια . Έψαξε ο Κος Αντωνίου να δει με πόσους καθηγητές λειτουργει το γυμνάσιο της Κορυφης ,αν δεν έψαξε να του πούμε πως λειτουργει μόνο με 4 ειδικοτητες!!!!!! Ελπίζω να εξετάσει σοφα και αμερόληπτα το θεμα και να πράξει όπως αρμόζει προς οφελως μονο των παιδιων και όχι των συμφερόντων !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ περί του θέματος Γυμνασίου Κορυφής-Πλατέως έχω να πω το εξής παράδοξο που συμβαίνει στον όμορφο δήμο Αλεξάνδρειας.... Γιατί επιμένουμε να έχουμε σχολεία ερείπια, ενώ υπάρχουν σχολεία καινούργια με αίθουσες και δυνατότητες μεγαλύτερες από το εν λόγω σχολείο Πλατέως. Μιλάμε για 4 χλμ απόσταση το ένα χωριό από το άλλο και συνεχίζουν οι αγαπητοί Πλατιώτες να επιμενουν να λειτουργεί ένα σχολείο με αίθουσες από κοντρα πλακέ, ενώ θα μπορούσε κάλιστα να γίνει ενα πανεμορφο Λύκειο, όπως είναι και η γνωστή απόφαση. Γιατί τέτοιο ζόρι στο να κρατάμε σχολεία τα οποία θα μπορούσαν να διαμορφωθούν σε κάτι καλύτερο και από την άλλη να αφήνουμε να χαλάνε σχολεία τα οποία υπάρχουν ήδη με όλες τις προδιαγραφές για τα παιδιά μας? Είμαστε όλοι δήμος Αλεξάνδρειας πλέον, αλλά συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε εγωιστικά και απολύτως τοπικά. Και κρούω το καμπανάκι στον δημαρχο μας, γιατί καλοί είναι οι ψήφοι κε δήμαρχε, αλλά ποιος τελικά σκέφτηκε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα παιδιά Κορυφής που κάνουν μάθημα με 4 καθηγητές, και τα παιδιά του Πλατέως που κάνουν μάθημα σε ένα σχολείο ακατάλληλο? Δίπλα μας υπάρχει ένα πανέμορφο σχολείο, νεόκτιστο και εσείς το αφήνετε σε αχρηστία γιατί δεν θέλετε να κακοκαρδίσετε τους ψηφοφόρους σας? Και τα παιδιά ποιός από όλους σας τα σκέφτηκε παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου δεν έχει παιδιά το Γυμνάσιο Κορυφής, να κλείσει και να πάνε στην Αλεξ/ρεια. Δηλαδή, κακώς χτίστηκε. Να μετατραπει σε αποθήκη-ψυγείο, αφου είναι αγροτική περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger