Home » , » Όλη η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 226 προσλήψεις μονίμων στα νοσοκομεία

Όλη η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 226 προσλήψεις μονίμων στα νοσοκομεία

Written By VALTOS on Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 | 10:50 π.μ.


Όλη η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 226 προσλήψεις μονίμων στα νοσοκομεία

Εκδόθηκε απο τον ΑΣΕΠ η προκήρυξη για την πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας διακοσίων είκοσι έξι (226) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη θέσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Η προκήρυξη 4Κ/2015 θα εκδοθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ εντός των ημερών

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη αρχίζει στις 2 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 16 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα.
Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ Α' Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εκατόν είκοσι πέντε (125) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Ακτινοφυσικών-Φυσικών Ακτινοφυσικής, Διαιτολόγων, Διοικητικού-Οικονομικού, Νοσηλευτικής, Φαρμακοποιών, Χημικών-Βιοχημικών-Βιολόγων. Β' Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), εκατόν μία (101) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Βοηθητικού Υγειονομικού προσωπικού (ειδ. Βοηθών Θαλάμου, Μεταφορέων Ασθενών, Νεκροτόμων-Σαβανωτών-Αποτεφρωτών, Νοσοκόμων), Επιμελητών, Προσωπικό Καθαριότητας (ειδ. Πλυντών-τριών), Εργατών. 
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαραίτητα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger