Home » , , » ΥΠΕΡ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ Ο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ» Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ – ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΥΠΕΡ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ Ο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ» Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ – ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Written By VALTOS on Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 | 7:14 μ.μ.


Θυμόμαστε όλοι κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών την βαρύτητα που δόθηκε στην παρουσίαση της παράταξης του νυν Δημάρχου Π. Γκυρίνη «Ώρα Ευθύνης» ως ανεξάρτητης.
Παρά την παρουσία πολλών και εκ του ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια όλοι γνώριζαν πως ο Δήμαρχος ανήκει στην δεξιά παράταξη που εκπροσωπεί η ΝΔ.
Σήμερα όμως κατά την παρουσία του Απ. Τζιτζικώστα στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας ο Δήμαρχος ξεπέρασε τα εσκαμμένα και μίλησα ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα για την Προεδρεία της ΝΔ δηλώνοντας μάλιστα πως ΟΛΟΣ ο Δήμος είναι στο πλευρό του Περιφερειάρχη και ευελπιστεί να τον δει πρωθυπουργό (!!!)

Σίγουρα ατόπημα από τον Δήμαρχο ίσως και από την πίεση του Βεσυρόπουλου καθώς είναι γνωστοί οι «δεσμοί» με τον Βουλευτή της ΝΔ.
Περιττό να πούμε πως ούτε λόγος για αναφορά στα προβλήματα του Δήμου που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας , αυτά είναι ψιλά γράμματα θα μου πείτε.

Θα πρέπει να θυμάται ο κ. Γκυρίνης πως είναι θεμιτό να υποστηρίζει όποια υποψηφιότητα θέλει , όποιου κόμματος , όταν όμως εκπροσωπεί τον Δήμο με τον πλέον επίσημο τρόπο στο Δημαρχείο οφείλει να είναι φειδωλός στις δηλώσεις του.
Γιατί αν υποθέσουμε πως σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου σε περίπτωση επικράτησης του Τζιτζι ο ίδιος θα στηρίξει στην συνέχεια τον Δήμο (!!!!) δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα γίνει αν δεν επικρατήσει.......ατόπημα Δήμαρχε και μάλιστα μεγάλο.

Τα βίντεο απο alexandriamou.gr

       


       
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger