Home » » ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

Written By VALTOS on Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 | 10:30 π.μ.


Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν τελικά με την πίστωση της δόσης στην κάρτα σίτισης. Η καταβολή της δ' δόσης της επιδότησης σίτισης, που πιστώνεται στην Κάρτα Σίτισης, αφορά 145.359 δικαιούχους, οι οποίοι αντιστοιχούν σε 349.826 ωφελούμενους, μέλη των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το MEGA, το οποίο επικαλείται έγκυρες πηγές από το υπουργείο Εργασίας, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου θα μπουν τελικά τα χρήματα στην κάρτα σίτισης.
 
Βέβαια, καλό θα ήταν να κρατήσουμε μία κάποια επιφύλαξη, αφού η καθυστέρηση και οι διαψεύσεις είναι μόνιμα γεγονότα. Ας σημειωθεί ότι η επιδότηση σίτισης ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα και χορηγείται στους δικαιούχους, ανάλογα με το εισόδημα που οι ίδιοι έχουν δηλώσει. Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα βοήθημα, που λαμβάνουν πολίτες οι οποίοι διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, συνεπώς είναι απαραίτητο για να μπορέσουν να καλύψουν βασικές ανάγκες διατροφής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Από τον Ιούλιο όταν ξεκίνησε η καταβολή της επιδότησης σίτισης, διαπιστώθηκε σημαντική αύξηση τζίρου στα καταστήματα τροφίμων (πχ σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία), ειδικά στην επαρχία, όπου είχαν υποστεί καθίζηση το προηγούμενο διάστημα, λόγω οικονομικής κρίσης. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger