Home » » ΗΜΑΘΙΑ : ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!!

ΗΜΑΘΙΑ : ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!!

Written By VALTOS on Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 | 11:13 μ.μ.



Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν το μισό κέντρο της Βέροιας, έμεινε ξαφνικά χωρίς ρεύμα για περίπου μια ώρα. 
Εμπορικά καταστήματα, καφέ και εκατοντάδες σπίτια στις πιο κεντρικές οδούς της Βέροιας βυθίστηκαν στο σκοτάδι, προκαλώντας μια μικρή αναστάτωση για την αιτία που συνέβη μια τόσο μεγάλης έκτασης βλάβη.
 Το πρόβλημα εντοπίστηκε τελικά στην οδό Αγ. Παταπίου, έξω από τη στοά των ΚΤΕΛ, όταν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη» ένας πολίτης που του έφυγαν τα κλειδιά μέσα από τη σχάρα που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο, προσπάθησε να την σηκώσει.


Προφανώς, είτε από το βάρος της, είτε από λάθος χειρισμό, η σχάρα έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να κόψει δυο κεντρικά καλώδια παροχής ρεύματος! Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής και της ΔΕΔΔΗΕ, όπου προσπάθησαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. 


Χαρακτηριστικό της έκτασης του προβλήματος είναι πως στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης με τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο, για να ενημερωθούν για τη βλάβη αλλά και την αποκατάσταση του ρεύματος στην πόλη. Το ρεύμα τελικά άρχισε να επανέρχεται σταδιακά στο κέντρο της πόλης μια ώρα μετά, στις 8 το απόγευμα, με εξαίρεση το συγκεκριμένο σημείο, που είναι άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί.

πηγη verioths.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger