Home » , » Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΦΤΕΡΑΝΗΣ "ΤΑ ΧΩΝΕΙ" ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ : Η ΟΜΙΛΙΑ "ΕΚΕΙΝΟΥ"

Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΦΤΕΡΑΝΗΣ "ΤΑ ΧΩΝΕΙ" ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ : Η ΟΜΙΛΙΑ "ΕΚΕΙΝΟΥ"

Written By VALTOS on Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 | 8:26 μ.μ.


Σε μια άρτια οργανωμένη και πολυπληθή εκδήλωση, μίλησε στη Βέροια το Σάββατο το βράδυ ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. 
 Το άρτιο και πολυπληθές, οφείλεται στην έντονη κινητικότητα που ανέπτυξε την τελευταία εβδομάδα η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας, με αιχμή του δόρατος την κα. Νίκη Καραντζιούλα. 

Ο δυναμισμός της, η προσωπική σχέση με εκατοντάδες πολίτες όλων των κοινωνικών στρωμάτων και όλων των πολιτικών αποχρώσεων, η επικοινωνιακή της δεξιότητα και η εργατικότητά της, συνετέλεσαν ώστε η συγκέντρωση να υπερβαίνει σε όγκο και παλμό ακόμη και την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ, η οποία θεωρητικώς είχε την σύγκλιση δυνάμεων και επιρροών έξι υποψηφίων βουλευτών, όλων των κομματικών παραγόντων και το σύνολο της παράταξης εν τέλει.
Είναι βέβαιο ότι η κα. Καραντζιούλα απέδειξε εν τοις πράγμασι ότι αποτελεί σημαντικό στέλεχος της κίνησης του κ. Τζιτζικώστα, γεγονός που προκαλεί δυσφορία σε ορισμένους «ευγενείς» του χώρου…

Την πρωτοφανή αυτή συγκέντρωση και τα προκύπτοντα επικοινωνιακά οφέλη, ψαλίδισαν με περισσή αφέλεια και επιπολαιότητα, το επικοινωνιακό επιτελείο του υποψηφίου, το οποίο εκτιμώντας ότι η συγκέντρωση γίνεται σε περιφερειακή πόλη, θεώρησε τους πολίτες μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας, ιθαγενείς και φυσικά αντί «κοσμήματος» προσέφεραν «καθρεφτάκια και τσατσάρες». 

 Συγκεκριμένα

Αμετροεπής νεαρός αναγγέλλοντας την είσοδο του υποψηφίου στην αίθουσα, αγνοώντας τα περί ύβρεως, μίλησε για τον ερχομό «εκείνου» !!! Μη αντιλαμβανόμενος ο αφελής ότι οι κοινοί θνητοί και οι εκπρόσωποί τους,όπως θέλει να παρουσιάζεται ο υποψήφιός του, έχουν όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός και επαγγελματική ιδιότητα.
Το «εκείνος» χρησιμοποιείται από την καμαρίλα δικτατόρων παλαιάς κοπής, βλέπε Βόρεια Κορέα, από μέλη βασιλικών οικογενειών που νιώθουν ηγέτες ελέω Θεού, από αυτοανακηρυσσόμενους μεσσίες ενίοτε και βεβαίως δικαιωματικά από την ενδεχόμενη εμφάνιση του μεγαλοδύναμου επί της γης, που δεν φαντάζομαι να συνετελέσθη το Σάββατο ! Ποτέ άλλοτε!!! Εάν επιμείνουν οφείλουν τουλάχιστον να μας εξηγήσουν ποια ιδιότητα επέβαλλε την προσφώνηση…
Απρεπείς υπήρξαν και προς τα τοπικά ΜΜΕ, στα οποία επιφυλάχθηκε η θέση του φτωχού συγγενή, που ανεχόμαστε την παρουσία του μόνο χάρη στην μεγαθυμία του επικεφαλής. Βλέπετε υπήρχε συνεργασία με εταιρεία λήψης εικόνων, βιντεοσκόπησης και απευθείας μετάδοσης, αν παρίστατο ανάγκη, σε κανάλια τηλεοπτικά πανελλαδικής εμβέλειας! 
Είναι αυτά που λίγο μετά την σύνδεση, καταγγέλλονται ως μέσα χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ως διαπλεκόμενα με σκοτεινές δυνάμεις που απεργάζονται την εξόντωση του πτωχού πλην τίμιου νέου, εν προκειμένω του εκλεκτού υποψηφίου κ. Τζιτζικώστα!

Στα πλαίσια της αδιαπραγμάτευτης θέσης «εκείνου» για ανανέωση, κατάργηση της επετηρίδας, προώθησης των νέων, στην πρώτη σειρά τοποθετήθηκαν οι «δεινόσαυροι» και ορισμένοι «βροντόσαυροι» του χώρου!
 Οι δεύτεροι αναγνωρίζονταν εύκολα, κάθε που ακούγονταν η πεποίθηση του υποψηφίου ότι «σε λίγο θα είμαστε στην κυβέρνηση», αναπηδούσαν από την καρέκλα τους βροντοφωνάζοντας διάφορα ακατάληπτα λόγω συναισθηματικής φόρτισης ή πνευματικής διαταραχής… Φυσικά οι νέοι ήταν στην γνωστή καλή τους θέση, πίσω και όρθιοι, όμορφο ντεκόρ, αυτό που οι ποιητές περιγράφουν ως τους απαραίτητους «χρήσιμους ηλίθιους»!!! 
Αυτή θα είναι η θέση τους μέχρι να αντιληφθούν ότι χειροκροτούμε όταν ακούμε και συμφωνούμε, όχι όταν μας κάνει νόημα ο παράγοντας…
Η γραφή της ομιλίας επιπέδου μεσαίας τάξης Δημοτικού, όχι πάνω από τετάρτη,περιέγραφε και μας ενημέρωνε για τα όσα υφιστάμεθα εμείς! 
Ούτε λέξη σε όλη την ομιλία για μνημόνιο, χρέος, υποχρεωτικές πολιτικές επιλογές, απώλεια της πολιτικής αυτονομίας. Μάλιστα σε κρίση αυτοκρατορικής θεώρησης των πραγμάτων προτάθηκε ως λύση οργάνωσης και ανάπτυξης του κράτους , το μοντέλο Διοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας! Σύμφωνα με το σκεπτικό του συντάκτη αλλά και του αναγνώστη-ομιλητή ο οποίος δεν απαλλάσσεται των ευθυνών, στην Κεντρική Μακεδονία δεν υπάρχει ανεργία, οι επιχειρήσεις μεγαλουργούν, η οικονομική δραστηριότητα σφύζει από ζωή, τα νοσοκομεία έχουν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και εφόδια, τα σχολεία έχουν δασκάλους, οι αγρότες ευημερούν ,οι νέοι επιστήμονες παραμένουν και δημιουργούν, όλα αυτά στον τόπο μας! Νομίζω είναι ώρα να τους ξυπνήσετε, καλό είναι το λεχθέν αλλά είναι όνειρο!

Αν κοιμούνται τόσο βαθιά, ας αλλάξουν πλευρό τουλάχιστον…

Θέμα δημιουργήθηκε με την επιλογή του προσώπου που παρουσίασε τον κ. Τζιτζικώστα και που ήταν ο εκλεκτός συμπολίτης μας Γιώργος Μηνάς, προσωπικός φίλος του υποψηφίου όπως μας ενημέρωσαν.Ορισμένοι σκληροί πόντιοι νεοδημοκράτες, εξέλαβαν την επιλογή του κ. Μηνά, ως απόπειρα καπελώματος, με δεδομένη την βλάχικη καταγωγή αμφοτέρων και επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν δεόντως..
Αναλυτική παρουσίαση στην εκπομπή «ΘΕΣΕΙΣ» στην ΕΓΝΑΤΙΑ tv την παρασκευή στις 9 το βράδυ.

πηγη xronikagr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger