Home » » Μαχαιρωμα αστυνομικου απο οπαδους του ΟΣΦΠ....βαρυς ο πελεκυς για τους οπαδους του ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαχαιρωμα αστυνομικου απο οπαδους του ΟΣΦΠ....βαρυς ο πελεκυς για τους οπαδους του ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By VALTOS on Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 | 10:33 μ.μ.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ Παναχαικής και Ολυμπιακού για το κύπελλο Ελλάδος, περίπου εκατό άτομα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού προσπάθησαν να μπουν στη σκεπαστή θύρα του γηπέδου χωρίς να έχουν εισιτήρια, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι αστυνομικοί και να κάνουν χρήση χημικών.

 Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με δύο τραύματα στην πλάτη από μαχαίρι. Η σοβαρότητα της κατάστασης του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. 
Ένας ακόμη αστυνομικός μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο με τραύματα στο μάτι, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους οπαδούς.
Η ένταση συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του ματς το οποίο διακόπηκε ουκ ολίγες φορές για αντικείμενα που έπεσαν, αυτή τη φορά, από την πλευρά των οπαδών της Παναχαϊκής.Νωρίτερα επικράτησε ξανά ένταση όταν φίλαθλοι του Ολυμπιακού κυνήγησαν και επιτέθηκαν σε πολίτη ο οποίος περνώντας από δίπλα τους, έβρισε τους ερυθρόλευκους.

την ιδια στιγμη βαριές ποινες για τους συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟ απο τον αγωνα ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟ

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης τους τέσσερις συλληφθέντες οπαδούς του Παναθηναϊκού, για επεισόδια στο τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.Στο αυτόφωρο δικαστήριο που πέρασαν το μεσημέρι της Τρίτης (18/12) οι τέσσερις φίλοι του ΠΑΟ (όλοι Αθηναίοι) καταδικάστηκαν με πολύ βαριές ποινές, μιας και πάνω τους βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, μαχαίρια, σιδερογροθιές και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, τα οποία μάλιστα χρησιμοποίησαν εναντίον των φιλάθλων της «Βασίλισσας», τρεις εκ των οποίων νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο της Βέροιας!Συγκεκριμένα, σε δύο από τους τέσσερις καταδικασθέντες επεβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και στους άλλους δύο τεσσάρων ετών, ενώ τους απαγορεύτηκε η είσοδος για 3 χρόνια στα γήπεδα με την υποχρέωση τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων να παρουσιάζονται στα οικεία αστυνομικά τμήματα!


http://www.kerkidasport.gr/


δετε και ενα βιντεο απο τα επεισοδια στο ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟ




Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger