Home » » Απαντηση ΣΥΡΙΖΑ Ημαθιας στον βουλευτη Τσαβδαριδη

Απαντηση ΣΥΡΙΖΑ Ημαθιας στον βουλευτη Τσαβδαριδη

Written By VALTOS on Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 | 10:59 μ.μ.

Φαίνεται πως ο βουλευτής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης είναι τόσο απασχολημένος με την ψήφιση των μνημονίων, των χαρατσιών, των φόρων, των οριζόντιων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και των απολύσεων που δε βρήκε χρόνο να ενημερωθεί για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το ζήτημα της ονομασίας της FYROM. 

Τον πληροφορούμε, λοιπόν, ότι η πάγια θέση του κόμματός μας αναφορικά με την ονομασία του κράτους των Σκοπίων από την πρώτη μέρα που προέκυψε το ζήτημα είναι σαφής: «Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό».

Τον πληροφορούμε επίσης ότι ο κ. Σαμαράς είναι εκείνο το πολιτικό πρόσωπο που έχει βαριές ευθύνες για την περιπέτεια γύρω από την ονομασία της FYROM. Στην ηγεσία του κόμματός του και στους εθνικιστικούς ακροβατισμούς του κ. Σαμαρά να αναζητήσει ο κ. Τσαβδαρίδης τις ευθύνες που οδήγησαν το ζήτημα των Σκοπίων σε αδιέξοδο. Εάν οι κυβερνήσεις είχαν υιοθετήσει τις θέσεις μας για το Σκοπιανό δε θα είχαμε φτάσει στη σημερινή κατάσταση, όλος ο πλανήτης να ονομάζει τα Σκόπια «Μακεδονία» κι η Ελλάδα να εκλιπαρεί να αποδεχθούν οι Σκοπιανοί εκείνο που ο Σαμαράς αναθεμάτιζε τις εποχές της ΠΟΛ.ΑΝ., δηλαδή τη σύνθετη ονομασία!

Επιπρόσθετα, κ. Τσαβδαρίδη, αποτελεί ύβρη και αναίδεια προς το λαό μας το πολιτικό προσωπικό που εκχώρησε την εθνική μας ανεξαρτησία στην τρόικα και έθεσε τη χώρα μας σε καθεστώς επιτροπείας στους δανειστές, εκείνοι που μετέβαλαν με τις ολέθριες μνημονιακές τους πολιτικές την Ελλάδα σε προτεκτοράτο και αποικία χρέους με υπαγωγή μάλιστα στο αγγλικό δίκαιο, να προβαίνουν σε δηλώσεις πατριδοκαπηλίας.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί, κ. Τσαβδαρίδη.



Το Γραφείο Τύπου

της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ημαθίας
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger