Home » , » ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ;;;

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ;;;

Written By VALTOS on Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 | 11:32 μ.μ.


Η σχεδον ειλημμένη αποφαση για εκλογες τον Μάρτιο (μέχρι αυτήν την στιγμή τιποτε δεν ειναι οριστικο) θα δωσει επιτέλους την ευκαιρία στον κυρίαρχο λαο να επιλέξει μονος του το μελλον του.Οσο και αν ο κυριος Παπανδρέου θεωρούσε την προσφυγή στις καλπες παρεκτροπή της δημοκρατίας;!!!! υπερίσχυσε η γνώμη του κ.Σαμαρα (τροικας) για άμεσες ΕΛΕΎΘΕΡΕΣ εκλογές.Άλλωστε ολα αυτά τα χρονια ο λαος ψήφιζε ανεπηρέαστος...




Μερικές απο αυτες έμειναν στην ιστορία , οπως οι εκλογές του '74 με το "Καραμανλής ή τανκς" περιττο να πουμε ποιος  νικησε, το '61 οταν "ψήφισαν και τα δεντρα " το '81 με τον εθνικο σταρ Α.Παπανδρέου σε μεγάλα κεφια να υπόσχεται εξοδο απο Ε.Ε και ΝΑΤΟ , το '84 με τους χιλιαδες διορισμένους να βγάζουν το κόμμα που τους διορισε,το 2000 οταν κατακτήθηκε η περιβόητη είσοδος στην ΟΝΕ (και εμεις οι μ@@@κες πανηγυρίζαμε και τοσες αλλες εκλογικές αναμετρήσεις για να φτάσουμε στο σήμερα.
Το τι θα ακούσουνε τα αυτια μας δεν μπορει να το φανταστει κανεις για χρεοκοπίες , σας σωσαμε κ.α με τον χρεοκοπημένο λαο να κοιτάζει απορημένος.Φυσικά πρωτα πρόλαβαν να απαξιώσουν την πολιτικη ζωη ωστε ο πολίτης να μην πιστεύει στην δυναμη της ψήφου του αλλιως ηξεραν τα ποσοστα τους σε αυτες τις εκλογες.


Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger