Home » » ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Written By VALTOS on Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 | 9:18 π.μ.


Έκτακτη-ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. με μοναδικό θέμα τη «συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής φορέων δήμου Αλεξάνδρειας και τον καθορισμό των ενεργειών με σκοπό την αποτροπή της περαιτέρω υποβάθμισης ή/και κατάργησης τοπικών καταστημάτων δημοσίων οργανισμών και υπηρεσιών».



 Στη συνεδρίαση, που αναμένεται να έχει μαζικό χαρακτήρα, κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι διοικήσεις των τοπικών φορέων και υπηρεσιών (Εμπορικός Σύλλογος, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, διευθυντές τοπικών καταστημάτων δημοσίων οργανισμών και υπηρεσιών, σωματεία, άλλοι παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς, κλπ.). Σημειώνεται ότι, στην υπό σύσταση συντονιστική επιτροπή τοπικών φορέων για το θέμα, από πλευράς δήμου Αλεξάνδρειας, όπως συμφωνήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας, θα συμμετέχουν ο δήμαρχος, οι επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Βενιόπουλος.


Πρεπει να δειξουμε ολοι οτι η Αλεξανδρεια και οι πολιτες της εχουν την δυναμη να αποτρεψουν την περεταιρο διαλυση των κοινωνικων δομων της πολης τους......ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger