Home » » ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ

Written By VALTOS on Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 | 8:12 μ.μ.

φωτο 1
 Οταν πρωτοείδαμε της ενημερωτικές ταμπέλες οδών στην πόλη μας πριν περίπου 2 χρόνια θεωρήσαμε οτι ήταν μια καλή κίνηση η οποία ομορφαίνει την πόλη μας , δυστυχώς με το πέρασμα μόλις 2 χρόνων ακόμα ένα έργο στην Αλεξάνδρεια αποδείχτηκε ελλιπές.
Δεν γνωρίζουμε το κόστος της εγκατάστασης των πινακίδων αυτών ούτε και το  ποιος ανέλαβε το έργο αυτό που ξέρουμε είναι οτι την στιγμή αυτή ενας μεγάλος αριθμός αυτων έχουν υποστεί φθορές που τις καθιστούν επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα ειδικά των μικρών παιδιών μιας και το αιχμηρό κομμάτι πολλών εξ αυτών  κρέμεται κυριολεκτικά σε μια  "κλωστή"  (φώτο 2) . Καλό θα ήταν λοιπόν ο Δήμος να φροντίσει ειται για την επιδιόρθωση τους (το καλύτερο) ή για την αφαίρεση τους.Ας μην βιαστούν κάποιοι να κατηγορήσουν πως οι φθορές ειναι προϊόν βανδαλισμών μιας και οι πινακίδες Κ.Ο.Κ δεν παρουσιάζουν αυτήν την εικόνα (φώτο 1) και σε αυτήν την έκταση.

φωτο 2
Υ.Γ εννοειτε πως το ιδανικο θα ηταν ο δημος μας να κινηθει νομικα εναντιον του εργολαβου που εγκατεστησε τις πινακιδες μιας και ειναι εμφανη η προχειροτητα αυτου του εργου.                                                                              
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger