Home » » Ν. ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ;

Ν. ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ;

Written By VALTOS on Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 | 7:30 μ.μ.

Στην φετινές δημοτικές εκλογές μεταξύ πολλών άλλων παράδοξων έχουμε και ένα φαινόμενο πράγματι αξιοπερίεργο, αν μη τι άλλο. 
Βασικός υποψήφιος για δήμαρχος είναι ο Παναγιώτης Γκυρίνης με ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική αφού έχει το μεγαλύτερο συνδυασμό από άλλους με 170 υποψηφίους για δημοτικό και τοπικά συμβούλια.

Πολλοί από τους υποψηφίους του συνδυασμού μάλιστα παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυναμική και επιδίδονται σε δαπανηρό αγώνα με φυλλάδια που μοιράζονται σε κάθε σπίτι. Αντίστοιχα δαπανηρή φαίνεται να είναι και η προσπάθεια προβολής του υποψηφίου δήμαρχου μέσω εφημερίδων ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης και ραδιοφώνων.

Στα φυλλάδια που μοιράζονται κατά χιλιάδες γίνονται εκτενείς αναφορές στο βιογραφικό του κάθε υποψηφίου ενώ στο ιντερνέτ θα βρει κάνει το βιογραφικό όλων.
Όλων πλην ενός. Του ίδιου του υποψήφιου δήμαρχου Παναγιώτη Γκυρίνη!

Όσο και να ψάξει κάνεις στο Google ή οπουδήποτε αλλού δεν θα βρει κάτι σχετικό. Ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού το πεδίο με το βιογραφικό του κ.Γκυρινη παραμένει άδειο, αν και βρισκόμαστε λίγες μονό μέρες πριν τις εκλογές.http://gkyrinis.alexandria2014.gr/?page_id=22

Στην εύλογη λοιπόν απορία πολλών συμπολιτών μας για το ποιος είναι ο Παναγιώτης Γκυρίνης, τι έχει κάνει στη ζωή του, που εργάζεται, τι θέσεις ευθύνης κατείχε στο παρελθόν, δεν θα βρει κανείς κάτι σχετικό.
Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση με την απουσία έντυπου προγράμματος του συνδυασμού αλλά και την απουσία του υποψήφιου δήμαρχου από τα μέσα αφού δεν υπάρχει πουθενά κάποια συνέντευξη του πέραν αυτής που έγινε κατά τη διάρκεια παρουσίας του ψηφοδελτίου, συνιστούν ένα ιδιαίτερα παράξενο φαινόμενο.

Θα ήταν λοιπόν περιττό αν ζητούσαμε από το πολυγραφότατο κατά τα άλλα γραφείο τύπου της ¨ώρας ευθύνης¨ να μας έδιναν και το βιογραφικό του που ελπίζω από λάθος δεν δημοσιεύτηκε;

Δεν θα πρέπει να μάθουν οι πολίτες του δήμου ποιος είναι ο Παναγιώτης Γκυρίνης;

Share this article :

22 σχόλια:

  1. Νικολάκη, τον Παναγιώτη Γκυρίνη τον γνωρίζουν όλοι μη σε στεναχωρεί αυτό. Εκείνο που δεν γνωρίζουν πολλοί είσαι εσύ, βέβαια σιγά-σιγά σε μαθαίνουν, και ουσιαστικά έχεις γίνει γραφικός και κάθε φορά που γράφεις σπάμε πλάκα μαζί σου γιατί νομίζεις ότι είσαι το κέντρο τις γής. Παρά όλα αυτά σε πάω γιατί χωριό χωρίς καμπαναριό και χωρίς ……. Δεν υπάρχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΞΕΡΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. στην αλεξανδρεια νυν βουλευτεισ σε τοπικο Facebook απαντωντασ σε ρητο του εντισον εγραψε ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ...... ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ

      Διαγραφή
  2. Καλά κάνεις και ρωτάς για τον Γκυρίνη, αλλά και εγώ είμαι περίεργος να μάθω για σένα. Αλήθεια πές μου αυτή την εβδομάδα σε ποιο πολιτικό χώρο βρίσκεσαι? Γιατί μας έχεις μπερδέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μεσολαβήσω στο δάσκαλο να σε πάρει στο ειδικό σχολείο το χρειάζεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο σοβαροί μπορεί να είστε όλοι εσείς που κατά διαστήματα ασχολείσθε και σχολιάζεται τον Λιολιόπουλο? Αφήστε τον άνθρωπο προσπαθεί να βγει από την αφάνεια του δεν το καταλάβατε? Άλλωστε ένα σωρό άνθρωποι στο διαδίκτυο γράφουν ένα κάρο χαζομάρες αυτός σας πείραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αληθεια μπορει καποιος να μας απαντήσει ποιος είναι αυτός ο Γκυρίνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενταξει, εγω ειμαι αυτος που ειμαι, να και ενα παλιοτερο βιογραφικο μου

    http://lioliopoulos.blogspot.gr/2012/04/blog-post_23.html

    Ο Γκυρινης ομως ποιος ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την οποια αξιοπιστια μπορει να εχει μια δημοσμοπηση,ο Αγγελιοφορος σε επιβεβαιωνει.Ο κοσμος του δημου απαντα πως δεν γνωριζει τον Γκυρινη,εκτος κι αν εγραψες την αναρτηση αφου την διαβασες,σε αυτην την περιπτωση η δεν δικαιωνεσαι για το ερωτημα που θετεις.Μενει ομως το πολυ δραστηριο γραφειο οργανωσης προβολης και τυπου τουΓκυρινη,(πρωην Γικονογλου) μηπως των περνει στο λαιμο του;

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΩΣ 18/05/2014 ΩΡΑ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ

      Διαγραφή
    3. Δεν ειχα καμια ιδεα για τη δημοσκοπιση, στην οποια περιπιπτωντως δεν δινω καμια σημασια, εχω την αισθηση οτι ειναι μαιμου. Για το γραφειο τυπου του γκυρινη ομως εχω την χειροτερη αποψη. Λες και θελουν να το καψουν γραφουν...

      Διαγραφή
  8. Νικο ,ξεμπροστιαζες την διοικηση Δημητριαδη ολη την τετραετια,βοηθησες να σχηματηστει ο αντιπαλος συνδιασμος (πριν Χαλκιδη,αλεξοπουλου και σια),και εισουν παντα κατα των διοικησεων των δημων απο εργολαβους,κανοντας σκληρη αντιπολιτευση στο Καρελη (τοτε που σε εβριζε και σε πετουσε εξω απο τα δημοτικα συμβουλια ως προεδρος ο σακης ο χαλκιδης) για τις αμμοληστειες στη μελικη,δικαιωνεσαι παντα αλλα πολυ αργα οταν πια εχει γινει το κακο.δυστυχος για σενα τα εβαλες και με τους δυο οπως και να εχει θα εισπραξεις την εκδικητικοτητα τους την επαυριο,διαλεγεις το δυσκολο δρομο.οι πολλοι κανουμε κατι αλλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NIKO ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΦΕΙΒΟΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΗΦΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σχόλιο, αφου φαίνεται να ξέρεις καλά την πορεία μου.. Έχοντας ακούσει την ψεσινή ομιλία του Σπυρίδη νοιώθω διπλά δικαιωμένος για όλες τις επιλογές μου. Συνεχίζουμε

      Διαγραφή
  9. Πώ πώ πώ αποκάλυψη !!! Ποιος είσαι ρα μεγάλε? Πάντα το έλεγα και η Αλεξάνδρεια έχει τον δικό τις Λάρυ Κίνγκ!!!! Άντε βρέ και εις ανώτερα!! Και αρχισυντάκτης, και εκδότης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΑΙ Ο ΛΑΡΥ ΚΙΝΓΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝΜΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φοβερή περιοχή η Αλεξάνδρεια.Από τις απαντήσεις σε αυτήν την ανάρτηση, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλοί "αετοί¨". Μπράβο και πάλι μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόλις έπεσε στα χέρια μου το φυλλάδιο με το πρόγραμμα του συνδυασμού του κ. Γκυρίνη. Πέρα από τα όσα υπόσχεται, μεγάλη εντύπωση μου έκανε το πόσο πρόχειρα είναι γραμμένο. Γεμάτο ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, σε κάποια σημεία πασχίζεις να καταλάβεις το νόημα αυτών που γράφονται. Ελπίζω η προχειρότητα με την οποία είναι γραμμένο να μην αντικατοπτρίζει και την προχειρότητα με την οποία επέλεξε ο υποψήφιος δήμαρχος τους συνεργάτες του ή με την οποία σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν και εμάς τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λιολιόπουλε ,πές αλεύρι................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger