Home » , » Σε ποιον πρεπει να καταλογιστει η ΒΛΑΚΩΔΗΣ αποφαση απομακρυνσης του ασθενοφορου απο την Αλεξανδρεια;

Σε ποιον πρεπει να καταλογιστει η ΒΛΑΚΩΔΗΣ αποφαση απομακρυνσης του ασθενοφορου απο την Αλεξανδρεια;

Written By VALTOS on Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 | 10:57 μ.μ.



Τελικά δεν χρειάστηκε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποδειχτεί το βλακώδες σκεπτικό της μετάθεσης του ασθενοφόρου από το κέντρο υγείας Αλεξανδρείας στο ΓΝΒεροιας , αυτό που χρειάστηκε όμως ήταν η απώλεια μιας ζωής μιας και στο χθεσινό τροχαίο υπήρξε χαρακτηριστική αργοπορία έλευσης ασθενοφόρου την στιγμή που σε τέτοιες περιπτώσεις το κάθε δευτερόλεπτο μετραει.
Φυσικά δεν χρειαζόταν να είσαι προφήτης για να προβλέψεις ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν αργά η γρήγορα το δυστύχημα είναι πως έγινε πολύ γρήγορα.

Προσωπικά όσο αφορά τον καταμερισμό ευθυνών πρέπει να αναφέρω πως ήμουν μπροστά κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης σε ερώτηση που έγινε από πολίτη στον κ.Δημητριαδη για αυτό το θέμα και είπε πως δεν περναει από το χέρι του δήμου που άσκησε πιέσεις για να μην απομακρυνθεί το ασθενοφόρο.
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να ασκήσουν και οι πολίτες της Αλεξανδρείας πίεση με κλείσιμο δρόμου π.χ για να αναγκαστούν να επιστρέψουν το ασθενοφόρο σε ένα μεγάλο δήμο όπως αυτός της Αλεξανδρείας…..θα επανέλθουμε στο θέμα αφού προσπαθήσουμε να δούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να αντιδράσουμε.

το τραγικο ειναι πως λιγες μερες πριν ειχε γινει εκτεταμενη αναφορα στο δημοτικο συμβουλιο οπου διαβαστηκε και καταγγελια απο τους εργαζομενους στο ΕΚΑΒ Δειτε εδω
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger