Home » » Επιτελους τελος στην "Αθωοτητα των φανατικων Ισλαμιστων" , δειτε το τρειλερ της ταινιας που προκαλεσε την δολοφονια του Αμερικανου πρεσβη.

Επιτελους τελος στην "Αθωοτητα των φανατικων Ισλαμιστων" , δειτε το τρειλερ της ταινιας που προκαλεσε την δολοφονια του Αμερικανου πρεσβη.

Written By VALTOS on Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 | 9:04 μ.μ.



το σωμα του νεκρου πρεσβη 
Εξαγριωμένο πλήθος επιτίθεται κατά πρεσβειών της Αμερικής στην Λιβύη και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες , 3 υπάλληλοι και ένας πρέσβης δολοφονούντα , οι πρεσβείες καταστρέφονται και η Αμερική απειλεί με αντίποινα , όλα αυτά για μια άθλια ταινία όπως θα δείτε και από το τρέιλερ που δεν θα την γύριζε ούτε ερασιτεχνικό συνεργείο.

Η ταινία «η αθωότητα των μουσουλμάνων» η οποία θυμίζει παρωδία του χειρίστου είδους και είναι εμφανής η προσπάθεια της να ρίξει λάδι στην φωτιά , στις οποίας την παραγωγή συμμετείχε και o φανατικός πάστορας ο Τερι Τζοουνς ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει καίγοντας δημόσια ένα κοράνι.



Πέρασε απαρατήρητη στην Αμερική , για τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο δεν το συζητάμε , και όμως στις αραβικές χώρες απέκτησε ένθερμο κοινό το οποίο αποφάσισε πως υπεύθυνος είναι κάποιος πρέσβης , και όλα αυτά εν έτη 2012.

Πολλοί από αυτούς τους φανατικούς θρησκόληπτους ερχόμενοι σε ευρωπαϊκές χώρες ζητούν και δικαίως την τήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καλό θα είναι όμως να πολεμήσουν πρωτίστως και για το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου στις χώρες τους.

Έχουμε δει ακραίες συμπεριφορές κατά καιρούς από ανθρώπους διαφόρων θρησκειών αλλά το φαινόμενο των φανατικών ισλαμιστών ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Μάλιστα μια τέτοια εμπειρία είχαν και μέλη του αντιεξουσιαστικου χώρου στην μεγάλη αντιρατσιστική πορεία όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία από το indymedia ο ρατσιστής και ο φασίστας δεν είναι μόνο ελληνικής καταγωγής, μπορεί να έχει διαφορετικές μορφές σε κάθε χώρα.

Σ.Μ

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger