Home » , » Η Χρυσή Αυγή «στο πλευρό» των αγροτών της Ημαθίας….ας προσέξουν το φιδι που τρέφουν στον κόρφο τους.

Η Χρυσή Αυγή «στο πλευρό» των αγροτών της Ημαθίας….ας προσέξουν το φιδι που τρέφουν στον κόρφο τους.

Written By VALTOS on Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 | 9:38 μ.μ.

Κλείνουν τους δρόμους οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα μαζί και οι αγρότες της Ημαθίας οι οποίοι χθες βρέθηκαν στην κουλούρα. 
Όπως διαβάσαμε στο ρεπορτάζ στην laikoyra (εδω) το μπλόκο επισκέφτηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρουση ο οποίος έτυχε θερμής (υπέρ του δέοντος) από ορισμένους υποδοχή κάτι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. 
Εμείς να θυμίσουμε στους αγρότες των οποίων τον αγώνα στηρίζουμε ολόψυχα την πρακτική της Χρυσής Αυγής στο ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας στην τράπεζα Πειραιώς όπου χάρη στην δική της καταψήφιση της πρότασης Δημιουργίας Επιτροπής για τον Ελεγχο της "μεταβίβασης" της ΑΤΕ Bank στη Πειραιώς Bank , προχωρησε ανεμποδιστα. 


Και αυτό για να βοηθήσουν τον τραπεζίτη Έλληνα κ. Σαλλα.
Λοιπόν, η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος, έχει δανείσει σε Έλληνες πολίτες χρήματα για να αγοράσουν κτήματα, μηχανήματα και ότι χρειάζεται κανείς για να οργώσει μία έκταση. Τα κτήματα που αγόραζαν οι πολίτες, δεν ανήκαν σε κανέναν και έτσι, μπορούσαν και αγόραζαν μεγάλες εκτάσεις σε πολύ χαμηλές τιμές.. υπό κάποιους όρους βέβαια (εγιναν και οργια αλλα ειπαμε οχι ποναει κεφαλι κοβει κεφαλι).

Με απλά λόγια 
Για ενέχυρο, οι αγρότες , δεν έβαζαν σπίτια, ή τουλάχιστον στο 70% δεν έβαζε σπίτια, αλλά το ίδιο το αγορασθέν αγρόκτημα-έκταση κ.λ.π. Έτσι λοιπόν, μετά το πέρας των χρόνων, η Αγροτική (η οποία να τονίσω, είναι δημόσια περιουσία) , έγινε η τράπεζα, με τα πιο ακριβά ενέχυρα. Δηλαδή, με ελληνική Γη!

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, έρχεται στη πόρτα της ΑΤΕ bank ο μεγαλοαπατεώνας Σάλας, και τη ρωτάει
-"τι καλό έχετε; "
Η Αγροτική, απαντά:
-Έχουμε πολλά δάνεια με ενέχυρο Ελληνική Γη, αλλά έχουμε και Δάνεια σε MEGAλα κόμματα τα οποία θα τα πάρουμε του -αγίου ποτέ- ίσως και του -αγίου πούτσου- ανήμερα, (μη γελάτε, υπάρχει ο εορτασμός του αγίου πούτσου, ψάξτε google) .
Και απαντά ο κύριος Σάλας:
-Μάλιστα, θα πάρω το πρώτα για μένα και τα υπόλοιπα θα τα πάρει ο Ελληνικός Λαός! 


πηγη tiramolas.Ας θυμηθούμε όμως και τι έλεγε η Χρυσή Αυγή για τις τράπεζες : 

- Άμεση εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και συγχώνευση των φαλιρισμένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα. Διαγραφή τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια.
Μιλούσε για εθνικοποίηση ενώ έπραξε το ακριβώς αντίθετο. 
Για να μην μιλήσουμε για την πολιτική της στο θέμα των μεταναστών τους οποίους (καλώς ή κακώς) χρειάζονται οι αγρότες , όλα αυτά ας τα έχουν στο μυαλό τους οι αγρότες την επόμενη φορά που θα δουν βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα μπλόκα και να είναι σίγουροι πως μόνο ως προβοκατόρικες απέναντι στον δίκαιο αγώνα τους είναι τέτοιες παρουσίες.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger