Home » , » Ο Αλέξης Τσιπρας βάζει στην θέση του Σκοπιανό δημοσιογράφο

Ο Αλέξης Τσιπρας βάζει στην θέση του Σκοπιανό δημοσιογράφο

Written By VALTOS on Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 | 4:01 μ.μ.

Ο «άπειρος» , ο «ανέτοιμος» ο «ανθέλληνας» κ. Τσιπρας είναι ο μόνος που απάντησε όπως έπρεπε στην προβοκατόρικη ερώτηση σκοπιανού δημοσιογράφου σε συνέντευξη στην Αμερική. 
Όπως διαβάζουμε στο blog taxalia σε αντίθεση με πατριώτες τύπου Μπακογιαννη (δειτε εδω) και άλλους όταν δέχτηκε ερώτηση : 

"Τι γίνεται με τα δικαιώματα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα", ρωτάει . Ποιά "μακεδονική μειονότητα" λέει ο Αλέξης; "δεν υπάρχει τέτοια λέξη!"
(για την ακρίβεια, ο Σλάβος λέει "macedonians live in Greece", κάποιος πετάγεται και λέει

"skopians" και ο Τσίπρας απαντά "I’m not sure if they feel "Macedonians" -ε, δεν μπορούσε να πεί τίποτε παραπάνω) 
(κι επειδή κάποιοι θα πουν γιατί είπε "i'm not sure", ας σκεφτούν ότι είναι φιλοξενούμενος πολιτικός που δεν μπορεί κιόλας να μοιράζει χαστούκια και δεν τον βοηθάνε και τα Αγγλικά του).

Φυσικα τα εγχωρια ΜΜΕ προβαλουν κατά περιπτωση κατακριτεες δηλωσεις όπως αυτές  της κ. Γαιτανου του ΣΥΡΙΖΑ πριν λιγο καιρο σε εφημεριδα των Σκοπίων. 
Ο κ. Τσιπρας μ
άλιστα τόνιζε και αναφερόταν συνεχώς στα Σκόπια ως FYROM χωρίς να μασαει τα λόγια του , ενώ να θυμίσουμε πως στην συνάντηση του στην Γερμανία με τον κ. Σόιμπλε ήταν ο μόνος που έθεσε θέμα των Ελληνικών αξιώσεων για το κατοχικό δάνειο από την Γερμανία. 

Όλα αυτά δεν λέγονται για να καλύψουν τις αστοχίες που υπήρξαν πράγματι από ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για να αναδείξουν πως όταν υπάρχει η πολιτική βούληση και τα guts (παρμένο απο taxalia) , μπορούν να καλύψουν την έλλειψη εμπειρίας ή ετοιμότητας σε ορμισμένους τομείς και να υπερκαλύψουν τον δήθεν πατριωτισμό ορισμένων βλ τοπικών βουλευτών (κ. Τσαβδαριδη τι λέτε;) που έβγαλαν σωρεία ανακοινώσεων για τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνώντας πως οι δικοί του αρχηγοί δημιούργησαν το πρόβλημα. 
Πατριώτης δεν είναι εκείνος που πεταει πατριωτικές κορώνες εκτός τόπου και χρόνου βλ Παππα της Χρυσής Αυγής (διαβαστε εδω τα καραγκιοζιλικια του) και άλλους , αλλά αυτός που σεβόμενος την κουλτούρα και τα ήθη των γειτονικών λαών υπερασπίζεται εντούτοις με σθένος τα ιδανικά της χώρας του.

δειτε τα βιντεο :




Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger