Home » » Sunday Times: Στη Β. Κορέα γονείς τρώνε τα παιδιά τους για να επιβιώσουν! Πηγή: www.lifo.gr

Sunday Times: Στη Β. Κορέα γονείς τρώνε τα παιδιά τους για να επιβιώσουν! Πηγή: www.lifo.gr

Written By VALTOS on Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 | 5:47 μ.μ.


Αγροτικές επαρχίες της Βόρειας Κορέας πλήττονται από «κρυφό λιμό», τα θύματα του οποίου αναφέρεται ότι έχουν φτάσει τα 10.000, ενώ αυξάνονται οι φόβοι για κρούσματα κανιβαλισμού σύμφωνα με το Daily Mail. Μυστικοί ανταποκριτές του Asia Press μετέδωσαν στους χθεσινούς Sunday Times ότι η κατάσταση έχει φτάσει σε τραγικά επίπεδα εξαιτίας της παρατεταμένης ξηρασίας σε συνδυασμό με τις κυβερνητικές κατασχέσεις των προμηθειών προς διάθεσή τους στην πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ. 
Ένας άνδρας ξέθαψε το σώμα του νεκρού εγγονού του και το έφαγε, ενώ ένας άλλος κανιβάλισε το ίδιο του το παιδί. Υπάρχουν αναφορές για εκτέλεση άνδρα που σκότωσε και τα δύο του παιδιά εξαιτίας της ασιτίας. Εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών επισκέφθηκαν την περιοχή, αλλά οι ντόπιοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι σίγουρα δεν τους επέδειξαν τις πληγείσες επαρχίες. 
Παρά την εκτεταμένη πείνα που αντιμετωπίζει η χώρα, ο δικτάτορας Kim Jong Un ξόδεψε τεράστια χρηματικά ποσά για την εκτόξευση πυραύλων στο διάστημα τους προηγούμενους μήνες. Περιστατικά κανιβαλισμού έχουν καταγραφεί και στο πρόσφατο παρελθόν στη Βόρεια Κορέα. Πηγή: www.lifo.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger