Home » , » Θεατρική ομάδα και μεταφορά του θερινού κινηματογράφου στον χώρο του αμφιθεάτρου στα σχέδια του Δήμου Αλεξανδρείας.

Θεατρική ομάδα και μεταφορά του θερινού κινηματογράφου στον χώρο του αμφιθεάτρου στα σχέδια του Δήμου Αλεξανδρείας.

Written By VALTOS on Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 | 10:45 μ.μ.


Η δημιουργία θεατρικής ομάδας στα χνάρια της πολύ πετυχημένης ομάδας που υπήρχε είναι δεδομένη και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται , είναι κάτι που έλλειπε από την πόλη και πιστεύουμε πως οι συμμετοχές θα είναι πολλές.

Ο χώρος του αμφιθεάτρου με το κολυμβητήριο έχει άπειρες δυνατότητες , κάποιες από αυτές είδαμε φέτος το καλοκαίρι και ο δήμος έχει στα σκαριά και άλλες , μια από αυτές είναι η μεταφορά του θερινού κινηματογράφου εκεί με ταυτόχρονη δενδροφυτευση και άλλες χωροταξικές αλλαγές.


Θα ήθελα να επισημάνω πως λόγο των πολλών δυνατοτήτων που έχει ο χώρος θα μπορούσε να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση ή να ρωτηθούν οι πολίτες για το τι θα ήθελαν να δουν σε αυτόν τον χώρο.

Όσο για την ανάγκη του αναψυκτηρίου η οποία είναι γνωστή αλλά κολλαει στην οικονομική δαπάνη θα πρότεινα την τοποθέτηση αυτόματων πωλητών με κάποια τραπεζοκαθισματα ώστε να μπορέσει ο δήμος να εξοικονομήσει κάποια έσοδα για την λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου αλλά και να ικανοποιήσει έστω μερικώς την ανάγκη του κόσμου που επισκέπτεται τον χώρο για ένα δροσιστικό αναψυκτικό , σνακ κλπ.

Μένει να δούμε σε πιο βαθμό θα υλοποιηθούν οι σκέψεις των διοικούντων.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger