Home » , , » Δείτε πως έπαιρναν τα 30 ευρώ στις δηλώσεις ΟΣΔΕ (εγγραφο)

Δείτε πως έπαιρναν τα 30 ευρώ στις δηλώσεις ΟΣΔΕ (εγγραφο)

Written By VALTOS on Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 | 6:25 μ.μ.

Ένα έξυπνο τρόπο διάλεξαν οι αετονύχηδες για να εισπράττουν το χαράτσι των 30 ευρώ κατά την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ από τους αγρότες.
Αν και σύμφωνα με τα όσα είχαν ανακοινωθεί οι δηλώσεις ήταν δωρεάν πολλοί αγρότες κατήγγειλαν πως πλήρωναν 30 ευρώ , όπως φαίνεται και στο έγγραφο το ποσό δεν αφορούσε την δήλωση αλλά προαιρετικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες της εταιρίας GAIA επιχειρην για τις οποίες οι αγρότες υπέγραφαν χωρίς καλά καλά να καταλάβουν τι αφορά , ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αναφερθηκε πως δεν ολοκληρωνόταν η διαδικασία αν δεν υπέγραφες και αυτό το έγγραφο.


Το θέμα έλαβε διαστάσεις μετά από καταγγελίες αγροτών , συνεταιρισμών και ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ενώ και οι βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ τόνιζαν πως οι δηλώσεις είναι δωρεάν , κάτι όμως που παρακάμπτονταν με τον «έξυπνο» τρόπο που εφαρμοζόταν η είσπραξη.


Θα μπορούσε κανείς να πει την παροιμία για την υπογραφή και την προσοχή που θέλει η χρησιμοποίηση της , εμείς θα πούμε πως η σχέση κράτους - πολιτών στην Ελλάδα δεν έχει χτιστή σε θεμέλια εμπιστοσύνης και είναι ίσως η απαρχή των δυσκολιών που ζούμε σήμερα.


Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger