Home » » Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο Αλληλοχαριστικο παζάρι – Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών που θα διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται.

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο Αλληλοχαριστικο παζάρι – Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών που θα διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται.

Written By Noula on Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 | 11:37 μ.μ.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/9 το χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι από την Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και συμμετείχε στο ανταλλακτικό παζάρι σκοπός του οποίου ήταν η αλλαγή του καταναλωτικού τρόπου ζωής που μας επιβάλουν και η έμπρακτη αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την κριση.
Για τον σκοπό αυτό η ΟΜΑΔΑ κάλεσε σε συλλογή σχολικών ειδών , στο ξεκίνημα μιας δύσκολης σχολικής χρονιάς η στήριξη οικογενειών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ακόμα και των βασικών ειδών αποτελεί προτεραιότητα μας.

Τέλος το απόγευμα της ίδιας μέρας οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο καλλιτεχνικό – δημιουργικό εργαστήρι κατασκευάζοντας μολυβοθήκες από ανακυκλώσιμα υλικά , δημιουργώντας τα δικά τους μοναδικά μπλουζάκια και ζωγραφίζοντας τον πλανήτη της διαφορετικότητας….ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ήταν το μήνυμα των παιδιών , ένα μήνυμα επίκαιρο όσο ποτέ.

































http://omada-drasis-alexandrias.blogspot.gr
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Αρε συριζαιοι....οπως γραφουν καποιοι ανεγκεφαλοι ανωνυμα,παντα ανωνυμα ετσι!!!το οτι υπαρχουν 2-3 ατομα που ειναι συριζα αυτο δεν λεει κατι δεν γινεται να μπαινει ετικετα σε 20 ατομα που μερικοι ''εξυπνοι''τους αναφερουν σαν συριζαιους.Υπαρχουν και 3δεξιοι υπαρχουν και του πασοκ.Εμενα δεν μου λεει τιποτα αυτο δεν με νοιαζουν τα πολιτικα πιστευω του καθενα ειναι δικαιωμα τους αυτο ετσι...απο εκει και περα σημασια εχει η ομαδικοτητα και η προσπαθεια που γινεται αυτο αν δεν αρεσει σε καποιους εμενα προσωπικα ουτε που με νοιαζει.απλα ειναι ντροπη να μιλανε για ανθρωπους που δεν γνωριζουν εξαιτιας των πολιτικων διαφορων που ισως εχουν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger