Home » » Αλεξανδρεια : 3 συλλήψεις για ναρκωτικά , κλοπη τσάντας και κλοπή 1000 λιρων (!!!)...δειτε τις ανακοινωσεις της αστυνομιας.

Αλεξανδρεια : 3 συλλήψεις για ναρκωτικά , κλοπη τσάντας και κλοπή 1000 λιρων (!!!)...δειτε τις ανακοινωσεις της αστυνομιας.

Written By VALTOS on Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 | 6:55 μ.μ.

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης σε χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας

Συνελήφθη χθες (09.10.2013) το πρωί σε χωριό της Αλεξάνδρειας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός 31 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης.
Ειδικότερα, σε αστυνομική έρευνα στην οικία του 31χρονου, βρέθηκε στον αύλειο χώρο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους (2,60) μέτρων που καλλιεργούσε ο προαναφερόμενος.


Το δενδρύλλιο κάνναβης εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση αρπαγής τσάντας από ηλικιωμένη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας περίπτωση αρπαγής τσάντας από μία 77χρονη, που έλαβε χώρα το μεσημέρι της 16.02.2012 στην Αλεξάνδρεια.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 52 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος το πρωί της 16.02.2013 προσέγγισε πεζός μία 77χρονη ημεδαπή και της αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (315) ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ακόμα άγνωστο άτομο που αναζητείται, και τράπηκαν σε φυγή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανωτέρω θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας .

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας περίπτωση κλοπής σε οικία, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 18.05.2012 στην Αλεξάνδρεια.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 26 και 36 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι πρωινές ώρες της 18.05.2012, αφού διέρρηξαν την οικία ενός 66χρονου ημεδαπού αφαίρεσαν (1.000) χρυσές λύρες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας .
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger