Home » , » Αλεξάνδρεια : Οι εξελίξεις για τις Δημοτικες εκλογες τρέχουν παρα την φαινομενική ηρεμία.

Αλεξάνδρεια : Οι εξελίξεις για τις Δημοτικες εκλογες τρέχουν παρα την φαινομενική ηρεμία.

Written By VALTOS on Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 | 8:08 μ.μ.

Πυρετός διαβουλεύσεων μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων εν’οψει των Δημοτικών Εκλογων.
Παρά την σχετική φαινομενικά ηρεμία οι συναντήσεις σε ταβέρνες και όχι μόνο , μακριά από την δημοσιότητα φαίνεται πως αποδίδουν καρπούς.
Έτσι μετά το «ναυάγιο» στην συνάντηση μεταξύ Μπρουσκέλη – Απατσίδη – Ναλμπάντη παρουσία του κ. Τασιόπουλου και κ. Μαργαρίτη οι συναντήσεις συνεχιστήκαν με εναλλαγές στα πρόσωπα.
Όπως δείχνουν τα πράγματα ενεργό ρόλο θα αναλάβει ο κ. Γκυρινης για τον σχηματισμό μιας παράταξης που θα κοντράρει την παράταξη  Δημητριάδη.
Οι επαφές με πολλά ονόματα βρίσκονται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιους από την συνάντηση των τριών να ακολουθουν.

Ρόλο και μάλιστα σημαντικό είναι βέβαιο πως θα παίξει και ο «στρατηγός» , ενώ και ο κ. Τασιοπουλος κατά δήλωση του θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για ΕΝΟΤΗΤΑ απέναντι στην τωρινή διοίκηση.
Τα πράγματα βέβαια είναι ρευστά και οι εξελίξεις τρέχουν , είναι βέβαιο πως περιμένουμε και άλλες πρωτοβουλίες(α) το αμέσως επόμενο διάστημα που μπορεί να ανατρέψουν το υπάρχον σκηνικό.

Το σίγουρο είναι πως δεν αρκεί μια απλά αντί-Δημητριακή παράταξη αλλά κάτι καινούργιο που πραγματικά θα προσφέρει στον τόπο.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger